Читателското писмо:
„Уважаема редакция, аз съм една обикновена гражданка от Кърджали и искам да изразя своето въодушевление от един случай, на който станах свидетел в отдела по Местни данъци и такси.
Всички знаем, че в България бюрокрацията винаги е била на първо място във всяко едно отношение, но този път останах приятно изненадана от постъпката и държанието на един местен общински съветник. Докато повечето високопоставени лица си уреждат работите чрез връзки и познати, този общински съветник на име Ферди Мурад направи най-неочакваното, първо като бюрократ и второ като младеж на днешни времена. Като всеки един обикновен гражданин се беше наредил на опашката за плащане на местни данъци и такси, разговаряше съвсем спокойно с всички граждани,а също така и на няколко пъти предостави реда си на по възрастните граждани. Останах приятно изненадана и с това, че успях да се запозная лично с него и без никакви и оправдания и пречки ми каза,че винаги мога да се обърна към него по всеки един въпрос.
Това е един примерен общински съветник на гр.Кърджали, с което се гордея че го има. Нека и другите високопоставени лица вземат пример от г- Ферди Мурад.
Благодаря ви г-н Ферди Мурад!
Надявам се чрез тази публикация да изразя своите благодарности към него и в същото време нашите съграждани да разберат, че имаме за пример такъв общински съветник.“
Мария Кръстева,
Кърджали

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/17 16:05

    Браво Ферди

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/17 19:40

    Страшна работа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/17 22:18

    И Какво толкова е направил Г-н Мурад?..............
    Да не е от друга планета,че да не си чака реда???!
    Аман от комплекси в тази Държава :(
    Г–ЖО, всички сме под един знаменател (ГРАЖДАНИ)–Законите и общоприетите норми на поведение ЩЕ се спазват от всички-НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА НА ТОЗИ ЕТАП.
    Останете със здраве :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/5/17 14:45

    До отворкото "Какво толкова е направил г-н Мурад"
    Аз ще ти кажа:
    Много.Жеста и добрата дума не се купуват.Или ги имаш или ги нямаш.А този човек явно Е човек и човещината не му е чужда.Ако всички политици бяха като него то България щеше да бъде много по-добро място за живеене..Но какво да ти казвам.При развален чип се губи смисъла.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/5/17 20:16

    telefonnia nomer vze li mu

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.