Трима нови шефове в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски"

Една от героините от снежния ад през март 2015 година ще ръководи "Спешно приемно отделение" в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали.
Д-р Филиз Абидин спечели конкурса и е новият началник на отделението.
Припомняме, че спешният медик бе награден с отличие „Достойните българи" лично от тогавашния премиер Бойко Борисов след като спаси бебе в блокираното от снежните преспи кърджалийско село Рани лист. Д-р Абидин гази 4 часа през снега, за да достигне до малкия си пациент.
Още две отделения ще имат нови ръководители в болницата в Кърджали след проведения конкурс. Д-р Сашо Дерменджиев поема отделението по хемодиализа. Д-р Недим Исмаилов пък ще ръководи отделението по акушерство и гинекология.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/17 12:13

    Др Исмаилов е номер едно специалист.Жив и здрав да си докторе дълги година да помагаш.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/17 13:08

    Честито на новите началници но нека да има мало рокади където има невиждано голяма корупция.за пример ще дам неврологично отделение и ТЕЛК където цари пълна трагедия и хаос

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/4/17 13:37

    Dr.Ismailov neveroyaten 4ovek i specialist,zaslujeno myasto.4estito na vsi4ki specialisti.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/17 13:57

    Поздравления за д-р Исмаилов! Изключително способен лекар и прекрасен човек! Жив и здрав да е!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/4/17 14:14

    Надявам се поне мъничко спешната в Кърджали да се оправи, медиците вместо да се излежават на парапета да си вършат работата, толкова са некадърни, без никаква любезност и учтивост, че нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/17 15:24

    Поздравления и успехи ! Гледам без прекъсване по Нова телевизия българския сериал за лекарския труд и много им се възхищавам на артистите. Трудна, отговорна професия, с всичките човешки проблеми в купом, прекрасни хора, прекрасно се справят. Откраднат живот.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/17 15:32

    Не мога да не поздравя д-р Исмаилов.Пример за човек и лекар професионалист.Пожелавам му много здраве и професионални успехи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/4/17 18:14

    Д-р Абидин е добър лекар,но не е падарин нито може да превъзпитава хората!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/17 19:00

    Pozdravlenia i ot Krumovgrad za novia shef na otdelenieto po akusherstvo i ginekologia.Doktor Ismailov nomer 1 si ,4estito.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/4/17 19:43

    Доктор АБидин честито.невероятен професионалист.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/4/17 22:07

    Какво стана с д-р Митков.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/4/17 14:38

    нали уж беше в Пловдив исмаилов?кво стана останаха шашнати от познанията му явно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.