Тези избори бяха политическо прочистване от бутафорните партии, заяви зам.-председателят на ДПС

„Има още време“, така кметът на Кърджали инж. Хасан Азис отговори на въпроса на водещия на сутрешния блок на БНТ защо е предпочел да остане кмет, след като има спечелен депутатски мандат. Както вече 24rodopi.com писа, кметът на Кърджали се отказа от правото си да стане народен представител и неговото място в 44-ото Народно събрание ще заеме зам.-кметът на Момчилград Ерол Мехмед.
„Политическата отговорност ме задължава да не поставям на изпитание избирателите в Кърджали“, каза още Хасан Азис.
„На тези избори като че ли се случи онова, което всички очакваха. Всяка една от политическите партии постигна в по-голяма или в по-малка степен своите цели и задачи, които си бяхме поставили - с малки изключения, разбира се.
За нас тези избори се превърнаха в едно политическо прочистване на политическата система в нашата страна - политическо прочистване от бутафорните партии в България, които се появиха, от партиите-антиподи, които се родиха, и политическо прочистване на системата от партии, които в никаква степен не кореспондират с националните интереси и с очакванията на избирателите в нашата страна. Избирателите на ДПС за пореден път показаха своята политическа зрялост и национално отговорно поведение.
Категоричен съм, че политическите партии и обществеността трябва да направят новия прочит на мястото и ролята на Движението за права и свободи в една нормална политическа система, към която всички ние се стремим.
Заемам твърда позиция за случилото се на границата, това вече е преминаване на границата от патриотизма към национализма. Всички видяхме, че в България бе "внесен несвободен избор.
Оставам кмет, защото не искам да поставям избирателите в Кърджали на изпитание.
Движението за права и свободи е необходим партньор за стабилно управление на България!“, гласи равносмeтката на зам.-председателя на ДПС след проведените парламентарни избори.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/17 10:17

    Правилно е постъпил кмета Какво да прави в София ,този парламент да просъществува най много една година ,
    На следващите избори може

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/17 15:00

    И една година е много за този стар-нов кабинет на прословутите КАЛИНКИИИИ и ПсевдоПатриотите които насаждат етническа злоба и омраза....експеримента Борисов и Калинкитееее са пагубни за Европейска България..два провалени мандата с супер мизерно стадо в ЕС,милиарднииии дългове за следващите две поколения на страната

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/4/17 19:26

    Като си останал кмет вземи си оправи дупките по улиците бе алоооооооо.страшно е да се кара в града.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.