„Како, копчето за „отваряне“ на страничните огледала е на вратата, не го търси напразно на таблото“, това гласеше коментарът на водач на МПС, който изпревари опасния автомобил с кърджалийска регистрация.
Кърджалийка пропътува разстоянието от Хасково до града край Арда при нулева видимост от страничните огледала. Те просто си останаха прибрани от началната до крайната точка на пътуване.
Другите участници в движението гадаеха дали дамата зад волана не знае как да включи огледалата за нормалното им функциониране или те са аварирали. В крайна сметка, въпреки мъртвите зони за видимост, взирайки се постоянно в огледалото за обратно виждане, тя стигнала благополучно до Кърджали.
Снимките са направени от читател на 24rodopi.com преди дни.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/17 12:37

    Заради такива малоумници стават белите иначе се перчат,къде дреме полицията?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/17 14:22

    Всичкото ни китка, дребните мозъци се затормозяват с глупости. Ако момичето не е предприемала изпреварвания и се е съобразявала според възможностите си за шофиране,защото не е знаела как да си отвори огледалата, какъв ви е проблема на вас ? Чудите се с какви тъпотии да занимавате хората, има много по-съществени проблеми ама за тях мълчите ??? Глупаци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/17 15:18

    Анонимния копче на вратата няма отварят се с отключване на автомобила представи си че е изгорял предпазител и не се отварят страничните отгледала. Направо пращиш от мозък.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/17 01:37

    До малоумника от първия коментар,полицията не дреме,гледа си работата,такива като теб дремят над компа...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.