Започна ремонт на уличното осветление по булевард „Христо Ботев” във „Възрожденци”. Лампите се сменят и по „локалното“ в най-големия кърджалийски квартал.
„Край на мрака! Осветление ще има и на детската площадка до блок 61. Вече няма да се страхуваме за децата си в тъмната част на денонощието”, коментираха родители.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/17 11:29

    "Възрожденци" не е само един булевард... "Възрожденци" има и 100-ни блокове,където тъмницата е като в зандан. И също живеят деца там... И също нормални хора се прибират по домовете си вечер. За тях кой ще помисли???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/17 12:47

    То хубаво,но колко дни ще светят лампите.И друг път са ги сменяли,но повече от 10-15 дена не са светили.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/17 12:53

    Само крадат пари....след няколко дни съм сигурен,че пак няма да има осветление.Мога да дам много примери за това-последния е от бул.Беломорски където 1 лампа свети а 5 не светят.Нали щеше да има LED осветление в Кърджали,но от общината не бързат чакат да наближат изборите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/17 12:59

    Ако Хасан Азис най-накрая не оправи уличното осветление и дупките по улиците в града на следващите избори ще имат само 2 депутата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/17 13:21

    А кога ще светне най високия стълб на уличното осветление в Европейския град Кърджали
    За не осведомените ,тъй като хората които се занимават със светлината в града са Гелмета и не знаят къде се намира ,ще им кажа че е точно по средата на кръговото на пазара
    Този исторически стълб не е светил от началото на демокрацията

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/17 15:07

    A dupkite she gi karpiat drugite izbori

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/17 16:33

    Не може да бъде....направо да не повярваш, ние така свикнахме с мрака, все едно сме надолу, на юг в Турция, в анадолските пущинаци

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/17 17:02

    Да не би само във Възрожденци да е тъмно?!Във Веселчане около Толстоите,в очите ти да бръкнат,няма да видиш!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/17 19:28

    А в района до историческия музей и надолу до спортната площадка, сменили няколко лампи и вече станали герои -Помислете за целия град който не свети но нали трябва да се източват пари от хазната!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/4/17 08:10

    Кмета да не се ослушва ,ако иска да е кмет на града.Алампите не светят умишлено за да икономисва общината от далаверите които правят.А относно тези които са за уличното осветление си нямат и чат за тази работа но получават пари и не им пука че е тъмно.Града е потънал в мрак.Сега като почни летния сезон и румънците като дойдат ще навлязът в мрачния Беломорски.Но и да ги оправят светят десетина дни и пак тъмно.На този булевард станаха много произшевствия та кмета малко да се забърза а не да дреме.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.