Ученици от Кърджали намериха портфейл с 3000 лева по време на екскурзия в Златоград. Учителката - ръководител на групата, виждайки голямата сума пари, без колебание ги предава на органите на реда в град Златоград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян. Случката станала в следобедните часове в четвъртък.
След незабавните действия полицаите открили собственичката на портмонето - 23-годишна местна жителка, с две малки деца и съпруг на гурбет в чужбина. Извикали младата майка в Районното и й върнали голямата парична сума, заедно с личните й документи.
В разказа си, тя споделила колко притеснена е била, след като разбрала, че изтеглените от нея пари от банката ги няма. Обяснила още, че те били преведени от съпруга й, който се грижел за материалното осигуряване на семейството си и за отглеждането на двете им деца. Благодарна от постъпката на екскурзиантите, тя си тръгнала доволна и впечатлена, че все още има добри и честни хора.
Учениците със сигурност има с какво да запомнят екскурзията в Златоград, за която ще разказват на близките си и ще си спомнят с гордост!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/17 12:39

    И добрите новини ли станаха анонимни?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/17 14:29

    Браво!Напишете имената на децата и училището ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/17 15:14

    Наистина, напишете имената на тези деца и на учителката.Струва си такива постъпки да се поощряват, за да се знае,че освен тарикати в България живеят и свестни хора. А те , свестните са много повече от тарикатите, но за тях медиите не пишат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/5/17 16:55

    първи "Б" и први "В" КЛАСОВЕ НА ЙОРДАН ЙОВКОВ БЯХА ВЧЕРА ВЪВ ЗЛАТОГРАД НА ЕКСКУРЗИЯ .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/5/17 17:06

    ДА учениците от 1 "б"и 1 "г"класове на училище Йордан Йовков с класни раководители госпожи Чавдарова и Райчева са ги намерили и са ги върнали .БЛАГОДАРИМ ЗА ДОБЛЕСНАТА ПОСТЪПКА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/5/17 17:40

    Учениците са първокласници от СУ"Йордан Йовков"гр.Кърджали с учител г-жа Радичева.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.