Кървавият екшън в школски двор в Ардино, при който 17-годишен бе ръган с нож, бил след въпрос „Какво търсите тука?” и отговор „Какъв е проблемът?”.
Както 24rodopi.com първи писа, след спречкването между студент и ученик, тийнейджърът поиска 30 000 лева обезщетение за нанесени неимуществени щети. Б.К. бил откаран в болница с порезни и прободни рани в ръката, шията и дясната част на корема, като при ударите с нож от страна на опонента му, момчето получило наранявания на бъбрека.
Спречкването между двамата станало в училищен двор в Ардино. Б.К. и трима негови приятели пили уиски на една от пейките на баскетболното игрище. Недалеч от тях приятелката на 21-годишния студент О.А. го чакала да приключи работа. Когато гаджето й се появило, то първо забелязало групичката тийнейджъри. Младият мъж се приближил към тях с въпроса „Какво търсите тука?”. След като Б.К. му отвърнал „Какъв е проблемът?”, О.А. се нахвърлил върху него, събаряйки го на земята, разкриха за 24rodopi.com запознати с екшъна. 21-годишният започнал да замахва с юмруци, но поваленият Б.К. успял да го преобърне и на свой ред застанал върху него. Ударите между двамата продължили, докато О.А. не извадил от джоба си нож, с който започнал да замахва към опонента си. Пробол го в задната част на дясното рамо и два пъти във вътрешната горна част на дясната ръка. При следващото замахване с ножа го наранил в областта на шията под лявото ухо, а след това и по дясната китка. В следващия момент О. А. със замах с ножа пробол Б. К. отстрани на корема. Тогава се намесили приятелите на Б.К., които успели да изритат ножа от ръката на О.А., освободили Б.К. от хватката и четиримата побягнали, за да потърсят помощ в Районното управление на полицията. Там служителите на реда веднага повикали линейка за кървящия ученик. Минути по-късно полицаите задържали и О.А.
Пострадалият тийнейджър заведе дело срещу нападателя си. Окръжният съд в Кърджали присъди студентът в Пловдивския университет О.А. да заплати на пострадалия обезщетение в размер на 4000 лева, отхвърляйки останалата част от иска до 30 000 лева. 21-годишният бе признат за невиновен по обвинението в опит за умишлено убийство. Той получи година условно с 4-годишен изпитателен срок.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.