Окръжните магистрати в Смолян и Кърджали са най-слабо натоварените в съдебния район на Апелативен съд-Пловдив. Средно на месец в двата региона се гледат съответно по 8,61 и 5,20 дела.
Това сочи отчетът на Апелативния съд за м.г. През 2016 година общият брой на постъпилите дела е 2 282. От тях 733 са били наказателни, а 1549 – граждански, търговски и фирмени. Делата за разглеждане във всички отделения за цялата 2016 г. са в общ размер 2592 бр. Този сбор е от постъпленията, заварените производства и върнати от горна инстанция за продължаване на съдопроизводствените действия. 84 на сто от делата са приключили в срок до 3 месеца от образуването им.
Най-натоварени са били окръжните магистрати в Пловдив, които са гледали средно по 13,09 дела на месец. Следват Окръжен съд – Пазарджик с 10,44 дела, Окръжен съд – Стара Загора с 11,65 и Окръжен съд – Хасково с 11,29 дела.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/17 10:45

    Министърката да им намали възнагражденията и бонусите .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/5/17 11:29

    За туй се чудят ,кое дело да възобновят ,но от бендия народ не да е някой мутра горките хора едвам свързват двата края

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/17 11:38

    Закривайте ги тогава, и Крумовград закривайте !!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.