Въпреки краха на последните избори, не липсвали мераклии да влязат в партията на Меглена Кунева Движение „България на гражданите" и то от… Кърджали. Много заявления за членство били подадени от началото на годината в структурите както в града край Арда, така и в Благоевград, Враца, Сливен и София.
Това обявиха в прессъобщение от ДБГ по повод публикации за десетки заявления за напускане на партията след парламентарния вот.
„Присъединяващите се нови членове са предимно млади хора, професионалисти, студенти, хора от малкия и среден бизнес, за доверието на които ние се борим само с честни средства", се посочва в съобщението до медиите.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/17 18:34

    Тази партия на Кунева трябва да се забрани ,много добре се знае от къде идва финансирането и...финансирането на партия от Турция не може,но от третополовия съюз може,..националните предатели в цял свят ги осъждат и ги наказват сурово и жестоко,само в пропадналата България ги толерират....madam YES е СРАМ и ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/17 12:47

    Това е партия на евреите в БГ
    Националистите не ги пуснаха в Парламента и сега до няколко месеца или ще има чистки или ще има нови избори
    Ако няма евреи в едно правителство то е пагубно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.