Постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража“ беше наложена на заловения в Черноочене Красимир Петков, който беше обвинен за убийството на тъща си и това, че рани жена си.
Кървавата драма се разигра в събота в жилище на фамилията в Стара Загора. Красимир уби 66-годишната си тъща Мария и рани съпругата си Гергана на 29 години в събота преди обяд, след което избяга. Беше заловен малко преди 22 часа в Черноочене на международния път за Гърция и беше настанен в кърджалийската болница заради прободни рани в корема. Той получил медицинска помощ в Пчеларово.
Състав на окръжния съд от Стара Загора заседава в здравното заведение в Кърджали, където мъжът се възстановява след операция. По време на болничното заседание Красимир Петков беше привлечен като обвиняем по делото. Мъжът е със служебен адвокат. Магистратите прецениха, че съществува опасност извършителят на престъплението да се укрие и му наложиха най-тежката мярка, съобщава агенция "Кросс".
След възстановяването му Красимир Петков ще бъде откаран в ареста. До тогава ще остане под полицейска охрана в болничната стая.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.