Гаврата с жертвите на нацизма и форма на нацизъм. Това каза народният представител от Кърджали Александър Симов по Нова телевизия за думите на Валери Симеонов. Депутатът от БСП добави, че изявленията на вицепремиера са дори по-скандални от снимката на бившия зам.-министър на регионалното развитие Павел Тенев с восъчната фигура на Хитлер.
„Подобно чувство за хумор, от страна на Валери Симеонов, може да задоволи само Химлер и Айхман”, каза Александър Симов. Той коментира, че в опита си да защити Тенев, Валери Симеонов е разгорял още повече скандала и го е направил европейски. „Оттук насетне не мога да си представя как вицепремиерът Валери Симеонов ще посреща европейските си колеги и как ще ги забавлява по време на почивките. С ексцентричното си чувство за хумор ли? Като им показва майтапчийски снимки от Бухенвалд?”, попита Симов.
Народният представител добави, че съвременна Европа възникна върху пепелищата от нацизма, като една от основните й идеи е - нацизмът никога да не бъде реабилитиран. Александър Симов отбеляза, със съжаление, че нацизмът е получил нова легитимация. „При патриотите това е трайна тенденция. През 2015 година те имаха предложение за зам.-министър на отбраната, в лицето на Иво Антонов, който се беше снимал на танк с нацистки поздрав. Разбирам, че този кадър продължава да работи в Министерството на отбраната”, каза Александър Симов.
По-късно премиерът Бойко Борисов отстрани от работа и чиновника от военното министерство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/17 12:26

    БРАВО НА БОЙКО ! А ДПС се оказаха прави, за това че фашистите са във властта !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/17 13:03

    Не търсете и под вола теле. Не раздухвайте нелепости. Това не ви прави по-патриоти.Партийните ви заигравки ще излязат солено на народа ни, не на вас.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/17 15:53

    Г-н Симов, защо не освобидихте от партийната централа и Крум Зарков, който се подигра с жертвите на комунизма. Причината може да бъде същата, дори по - заслужена, защото едното е спонтанно направено, а другото, на Крумчо, замислено и казано пред лидерката си, която похвално го потупва. Едното е неуместна шега, а другото , какво е ???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/17 16:13

    Валери Симеонов веднага да си подаде оставката!!!
    Искам да го попитам дали си е направил МАЙТАПЧИЙСКИ СНИМКИ и пред костите от БАТАШКОТО КЛАНЕ?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/17 20:58

    ПсевдоПатриотите-Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......сФашизъм страната ни ще домакинства председателството на ЕС което е СРАМ и ПОЗОР

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.