„Защо влакчето го няма в парка – на ремонт ли е изпратено и ако да, кога ще бъде извършен?", този въпрос задава общинският съветник Радослав Милев в писмо до кмета на Кърджали Хасан Азис.
„Детската железница в Кърджали е първата такава в България и на нея в продължение на дълги години са се возили хиляди деца. Влакчето е един от символите на града и се е превърнало в емблема на парка. То е атракция не само за децата, но и за техните родители. Години наред децата са се возили на железницата по случай техния празник 1 юни, но за съжаление, тази година няма да могат да се възползват от едно от малкото забавления за деца в града ни.
Като кмет на Община Кърджали ви моля за съдействие и за бързо решаване на въпроса. Днес е 31 май 2017 г. и започва лятната ваканция. Децата на Кърджали и техните родители биха искали детската железница да работи през лятото, а не през студените месеци. Предварително Ви благодаря за съдействието и оставам в очакване на отговор от Ваша страна", се посочва още в писмото на Радослав Милев до кмета Хасан Азис.
На снимката: В парка остана една атракция - самолетът. Влакчето не е там.
Дори един от началниците на влакчето не знае къде е то (Общинския съвет назначава управителя на "ОЧБ", приема отчета и контролира дружеството, което пък стопанисва детската железница), но 24rodopi.com научи подробностите - четете тук.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/5/17 20:58

    Еваларка г-н Милев! Отдавна и аз се питам къде е една от емблемите на Кърджали, а именно детското влакче. Дано го пуснат пак да вози и радва децата през лятото.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/5/17 21:48

    Ми на ремонт е, кво толкова се правите на загрижени, като си искал да го питаш да му беше звъннал един телефон щеше да разбереш.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/6/17 00:42

    Ш ако влакчето не е на мястото си днеска НЯКОЙ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/6/17 09:37

    Rado ti mnogo rano si se setil za vlakcheto, to ot edna godina ne raboti sigurno nyakoy ti e kazal i se praish na mnogo zagrijen. Sigurno ot godini ne si hodil do park Prostor kamoli da si karal decatasi na vlakcheto. Golemiya "POLİTİK" Radoo :)))))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/6/17 09:45

    На влака са монтирани крила! И Пуфффф! Литнал !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/6/17 10:21

    Кмета да помоли сараите да пратят един съвременен влак със съвременни вагони
    Знаем ,че политиците ни броят за второ качество хора
    Сега ще се разбере дали сме второ качество за тях или първо качество

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.