Бутилки уиски по бордюра, задници се въртят във всички посоки под ритъма на турбо кючеци, устни се изкривяват, за да може да прозвучи чобанска свирня, потни чела се сбръчкват, очи се свиват в сладък екстаз-училището свърши, завинаги.
Така се изпращат абитуриенти, в цялата страна. Малката лудница около 24 май, иначе ден на славянската писменост и култура. Датата, в която става ясно, че и „ний сме дали нещо на света”. Всите словени книга четат, но ние вече сме в друго време. На клик разстояние от гюбеците и на ръка от бутилката. Тресат се задниците на бъдещето българско. Тресат до откат и до свършване на алкохола. После един голям процент ще ма`а праните гащи на старци из Западна Европа, друг ще си проска собствените, окаляни от оранжерията с ягоди, трети просто животът ще му ги скъса от любовта към розови мечти. И така до следващите, които няма да повярват на преживяното на предходните кючекчии докато не им се случи същото. Голям процент и за съжаление ставащ още по-голям.
Ще отмине и този 24 май, по време на който в рамките на 24 часа никой няма да иска и да чуе за истината. Ще върви химнът на Светите братя, докато на следващия ден отново не смени мелодия с турбо мюзик прашка фешън мелоди.
Върви, народе, възродени, с алкохолния кючек върви.
И все пак, надежда има! Ученици платиха билборд, за да благодарят на класната си (на снимката). За грижите и проявеното търпение към нас!
24rodopi.com
Още по темата очаквайте:
Пълният член е винаги отзад

Върви народе, възроден, пий до дъно - мятай гюбек! 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/5/17 08:11

    Много точно казано. И много тъжно!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/5/17 08:11

    Много добра статия. Евала на автора. Честит Празник на всички.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/5/17 08:28

    Много точно, за жалост

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/5/17 08:35

    Уникално негативна статия навръх светлият празник. Уважаеми господа журналисти, поне на този специален за народът ни ден потърсете позитивното, проявете малко възрожденски дух. Децата ни са наше огледало, от нас зависи как ще насочим животът им. Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/5/17 15:25

    Върви народе възродени към развита суверенна Европа върви час по скоро роб на Европа да станеш а не на диктаторя Ердоганя който дърпа страната си към средновековието!!!Върви младеж възродена към светска безверна Европа върви а не към талибанска средновековна Ердоганска страна!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.