"За нас няма по-голяма чест, от това да служим за хората. Ние не делим нито по език, религия, етнос или култура. За нас е важен човекът, с неговите потребности и нужди, когато е изпаднал в ситуация, в която се нуждае от помощ", заяви в Кирково председателят на Турския червен полумесец в Малтепе Кьоксал Кьосе.
Какво вече 24rodopi.com писа, „Кръст” и „Полумесец” се събраха в Кирково в името на доброволчеството.
Гостът отбеляза, че Кирково е красив, тих и спокоен град, а хората са много гостоприемни.
Кметът на община Кирково прие в кабинета си делегацията на Турския червен полумесец от община Малтепе, Истанбул, ръководена от председателя и Кьоксал Кьосе.
"Да бъдеш доброволец не е професия, а призвание. Да бъдеш доброволец означава да имаш дух, който те кара да търсиш радостта и щастието. Трябва да го имаш в душата и сърцето", заяви Шинаси Сюлейман. Той подари на председателя на Турския червен полумесец в Малтепе Кьоксал Кьосе макет на Тюркян чешма.
На срещата присъстваха още председателят на Областния съвет на БЧК д-р Тодор Черкезов, кметът на община Ардино Ресми Мурад. Тук бе и председателят на Общинската организация на БЧК в Кирково Димитър Манчев.
Снимки: Гюнер Шюкри
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.