„Казаха ни, че е много опасен и да съдействаме на полицията, ако го забележим в региона“, заявиха пред 24rodopi.com кърджалийци, които са участвали в издирването на опасното лице. 
Както вече 24rodopi.com писа, 46-годишен, обявен за издирване за тежко криминално престъпление, е установен и задържан от кърджалийски полицаи в село Черноочене в събота около 22 часа.
Снимката на издирвания е показвана на служители в бензиностанции по пътя Черноочене-Кърджали-Маказа, в заведения и хотели. "Обясниха ни, че заедно с мъжа може да са и жена и дете", допълниха източниците ни.
От пресцентъра на Областната дирекция на МВР информираха, че в 15,10 часа на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяване на съмнителното лице. В 19,30 часа за общодържавно издирване е бил обявен К.И.(46) за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Първоначалните данни сочат, че съществува вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали.
С разпореждане на директора на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов е създадена група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали за активни действия по установяването на издирвания. Извършени са проверки на десетки места и в 21,50 часа в село Черноочене е бил установен издирваният мъж. Той е задържан е и транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където  е оставен за лечение под полицейска охрана.
Задържаният е убил тъща си. От МВР припомнят, че вчера към 11.00 часа е бил подаден сигнал за инцидент, станал в семейно жилище в Стара Загора. Пристигналият полицейски екип е открил на място безжизненото тяло на 67-годишна жена и тежко ранената 29-годишна нейна дъщеря, която е откарана в болница с опасност за живота. Разследването продължава под ръководството на прокуратурата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/17 15:01

    Абе идиоти поне пишете за снимката къде е самото сниманото нясто дет се вижда от ляво ! Боклуци такива

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/5/17 15:13

    Браво на полицията.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/17 17:49

    Do:15;01-Na snimkata otlyavo e Kaspichan-Shumensko-razbra li ba...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.