Двукратният рали шампион на България Пламен Стайков ще стартира сезона с участие в най-голямото българско рали – рали „България“, което ще се проведе от 19 до 21 май. И през тази година кърджалиецът ще се състезава с автомобил Mitsubishi Lancer Evo 9, с който успя да спечели националния шампионат през миналата година.
Екипажът на “Staykov Racing – Georgia” е с ограничена програма в националния ни шампионат, като ще вземат участие само в предстоящото рали „България“ и в рали „Сливен“, което е в началото на септември месец. Другите ралита, в които шампиона за 2014г. и 2016г. възнамерява да се включи, са рали "Арад", рали "Бакау", рали "Есок", рали "Сърбия" и рали "Мармарис".
През тази година Пламен Стайков и навигаторът му Давид Кварацхелиа – Давидоне ще се състезават с грузински лицензи, а за рали „България“ отборът ще бъде допълнен и с още един грузински екипаж с автомобил Mitsubishi Lancer Evo 10.
Днес бе последния ден за опознаване на отсечките от ралито, а екипажът успя да се справи успешно с описването на специалните етапи през които трябва да преминат в събота и неделя.
„Свършихме чудесна работа при опознаването. Очакваме с нетърпение старта на ралито. Утре ще вземем участие в шейкдауна, за да доуточним автомобила“, сподели Пламен Стайков.
„Конкуренцията е много силна, с много по-добри автомобили. Ако карат с добро темпо ще ми бъде трудно да се боря с тях. Мисля, че ще се получи едно доста интересно и успорвано състезание“, допълни двукратният рали шампион на България.
Снимка: press-lap.bg

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.