Работници нивелират новите тротоарни плочки по централния булевард „България” в Кърджали.
„Такава им е била направията. Вече са разместени, играят при стъпване, общо взето всяка една работа трябва да се прави по два пъти”, коментираха минувачи.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/17 14:30

    Бай Ганьовска работа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/17 14:56

    Хората са работили по проект. Проектанта си е взел парите,сега ще трябва да поканят нови проектанти, да се направи процедура за избор на изпълнител и т.н.

    ОтговорИзтриване
  3. Дон Салвадоре26/5/17 15:25

    Ами че те още като ги слагаха ,аз ви писах че тези майстори са хванати от Чам сарата/ старите Кърджалийци знаят какво означава/

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/17 15:50

    Така е, когато няма контрол! Сега всичко се прави привидно да е добре,да усвоим парите, после да му мислят другите! И настилката в градската градина е ужасна, постоянно се спъват деца и възрастни!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/5/17 21:46

    Само в градската градина ли е така??? Толкова могат строители те ни !!! Некадърници от всякъде !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/17 07:11

    9 plochki...3 rabotnici...za kolko minuti?!
    Bojuri, peruniki, rozi...?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/17 09:13

    Основата беше слаба още при полагането. Поне малко циментче да бяха хвърлили. Инача кога бяха ярко жълти, кога им избледня боята. Недоумявам как тук са едни от най-големите фирми за естествен камък изнасящи по целия свят, като Гнайс Глория, а пък ние си правим тротоарите с некачествени циментови плочи незнайно откъде.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/17 16:33

    Плочите са от Перник.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.