Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си Ертугрул Ялчънбаир, бивш виден политик и вицепремиер на Турция, с корени от Светулка, съобщи за 24rodopi.com пиарът на Общинска администрация Гюнер Шюкри.
Както вече 24rodopi.com писа, роденият на 1 юли 1946 година в ардинското село Светулка Ялчънбаир беше вицепремиер в кабинета на Абдуллах Гюл (от 18 ноември 2002 година до 14 март 2003 година). Бил е три пъти депутат от Бурса - от Партията на благоденствието на Неджметин Ербакан (1995г.), от Отечествената партия на Тургут Йозал (1999 г.), а през 2002 година от  създадената от Реджеп Тайип Ердоган Партияна на справедливостта и развитието (AKP).
Ердоган му имаше толкова голямо доверие, че за известно време роденият в Светулка адвокат беше главен секретар на управляващата Партия на справедливостта и развитието.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/17 08:18

    Има голяма разлика бил е едно време а не днес. Този обикаляше от партия на партия какво на интересува че е бил от светулка или незнам си какво. И Тодор Живков беше министър ама беше едно време вие гледайте днес кой е ..В Турция е Ердоган а в България прафесор Ахмед Доган и батерията ви Бойко..важното е че имаше повод за ядене и пиене в ардино а този уж от светулка дойде с празни ръце за какво са ни такива които не са дали и не дават на народа ни нищо за което да ги помним или да ги споменаваме. Дори да пиша коментар ме уморява за такива

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/17 09:50

    Добре си дошъл скъпи БАТКО.Нямам съмнение че ти ще ни разбереш най добре.Нека истината за безочниците и себелюбците излезе на яве та да намерим така нужната ни СПОКОЙСТВИЕ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/17 15:05

    idvay v svetulka da napravish neshto dobro za seloto ne da yadesh i piesh v ardnski restoranti altim bayir

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/17 20:56

    15.05 tocno i pravilno pravyatse na golemi hora za da yadat i piyat bezplatno kirtill bayir

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.