Ученици поеха управлението в СУ „П.Р. Славейков" в Деня на Европа.
Директорът Милко Багдасаров предаде символа на властта-медальон – бухалче, на председателя на Ученическия парламент Супита Шенкова от 11 клас. „Директорката за един ден" представи екипа си пред събралите се в учителската стая педагози и ученици.
Изключително развълнувани да стъпят в обувките на училищния учителски състав, момчетата и момичетата имаха въможността да изпитат задълженията и трудностите на един съвременен преподавател.
Програмата на деня продължи със специалното тържество по случай Деня на Европа, което се състоя на сцената в двора на училището. Празникът започна с излитането на „Славейков Airlines". Публиката беше приветствана от четирите красиви стюардеси на „Боинг 747", които съобщиха предстоящия маршрут на днешното пътуване. Участниците в състезанието от 5 до 8 клас имаха за задача да представят 28-те европейски държави, изтеглени предварително от тях. Всеки клас презентира съответна държава по собствен уникален начин - някои с песни, други с танци, а трети с вкусни ястия, характерни за страните.
В края на учебния ден Супита Шенкова върна властта на директора Милко Багдасаров като му благодари за дадената възможност. Сподели, че въпреки натоварването през работния ден екипът й очаква с нетърпение следващия ден на ученическо самоуправление, който ще бъде през ноември по време на патронния празник.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.