www.24rodopi.com

Ловецът на магиите Алейдин: В Корана и Библията се казва „Първо се научи да даваш, ако искаш и Всевишният да ти дава да получаваш “

понеделник, май 10 коментара

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти, Алейдин ще приема отново в Кърджали на 2 май – вторник и 3 май – сряда от 9.30 до 20.00 часа след предварително записване на телефони: 
0877 209 564 и 0884 569 344

Родопчанинът Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, който се подиграва - грехът си е негов. Всевишният вижда всичко.
Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом е от село Бенковски край Златоград, от 15 години живее в град Мадан. Зет на къща, семеен, с две деца. Българомохамеданин е - помак. Завършил е ислямско училище в Шумен - в Томбул джамия. Той гледа, помага и лекува хората чрез Свещената книга Корана. Казва минало, настояще и бъдеще, открива и разваля магии, но никога не прави, защото има страх от Всевишния, който му е дал дарбата от 2002-ра година насам. Ако даден човек има направена магия, Алейдин може да каже къде е сложена тя, кой я е направил, дали е мъж или жена – близък роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена - с каква цел. След време всичко се връща, казва Алейдин.
Лекува болести, за които понякога и медицината е безсилна и не може да помага. Например, много успешни случаи има против алкохол, наркотици, хазарт, припадъци, епилепсия, заекване и на бездетни семейства, също така при стрес и депресия. Обича да си пази хляба и доверието на хората и открито казва, че не може да помогне при ракови, туморни заболявания и диабет.
Не съм човек за един ден или за един път, казва ходжата. Девизът му е „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен“.
Радва се и се гордее с това, че продължават да му се доверяват за пореден път общински служители, полицаи, медицински работници, учители, бизнесмени и др.
Насила с бъклица и дрян, никого не кара да ходи при него. Хората сами ще се убедят дали са доволни от това, което ще чуят от него.
Когато отива човек при него за помощ, Алейдин не пита какъв е проблема и за какво е дошъл, а самият проблем го казва той, когато отвори Свещената книга.
Не може да гледа, лекува и да помага по телефона, а само при лична среща.
Може да помага, да разваля магии и да лекува друг човек чрез негова снимка, стига да не е починал. Когато лекува дадена болест или разваля магии, го прави пред човека, за да види и той с очите си, а не както правят някои негови колеги по телевизията – със записи и колети по пощата. Това за него не е редно и е един вид шарлатанство, според мюсюлманската вяра. Когато разваля магии, прави и защита, която влиза в цената на развалянето и гарантира, че от тук нататък 7 години човек магия не може да го хване.
Ако магията се развали в същия ден, когато е гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска. Работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които ги дават по телевизиите, но да не забравяме, че Алейдин също има разходи за пътни, хотели, храна и т.н.
При него цената за едно гледане в Кърджали е 60 лева, а когато лекува дадена болест или разваля магии, цената се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, и в зависимост от проблема или магията – дали са отскоро или по-стари.
„Моите цени не са космически в хиляди левове, както е при колегите, които ги дават в „Господари на ефира “, казва Алейдин.

24rodopi.com


Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи