www.24rodopi.com

Младият феномен Алейдин: В Кърджали и Смолянско има много болни хора, завист и се правят много магии

събота, май 60 коментара

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти, Алейдин продължава да приема в Кърджали на 7 и 8 май – неделя и понеделник от 9.30 часа до 20.00 часа, а на 9 май – вторник ще приема в град Смолян от 9.00 до 19.30 часа, чрез предварително записване на телефони: 0 884/569 344 и 0877/209 564.

На 38 години, Тахиров е най-младият ходжа в България. Роден е в село Бенковски до Златоград, но от 15 години живее в Мадан. Завършил е ислямско духовно училище в Шумен през 1999 г. Българомохамеданин – помак, както сам казва. Семеен, баща на две деца. Зет на къща.
Най-младият ходжа в България моли само за сериозни обаждания. Любопитни и невярващи да не го безпокоят. Защото според Библията и Корана е грехота и срамота от Всевишния да се подиграваме с тези сериозни неща и със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя.

- Алейдине, какво се случи с теб, как и откога започна да помагаш на хората?
- Дарбата ми е от Всевишния, това е самата истина. От 2002-ра година насам без да боледувам, 5-6 дена не бях на себе си и сънувах всяка вечер разни сънища. През това време ми се яви стар човек с бяла брада и проговори на български, може би защото съм помак – българомохамеданин и каза: Алейдине, ще те надаря с дарба да помагаш на хората, да им казваш миналото и бъдещето чрез Свещената книга Корана, да откриваш и разваляш магии, но няма да правиш. Ако се осмелиш и почнеш да правиш, ще ти отнема дарбата!". Оттогава започнах да гледам на Коран и да помагам на хората.

- Как помагаш на човек, когато дойде при теб за помощ?
- Когато дойде човек при мен не го питам какъв е проблемът и за какво е дошъл, както правят много от колегите ми. Проблемът го казвам аз. Трябва да знам само първото име, навършените години, датата, месецът и годината на раждане. Гледането започвам от миналото, за да се увери човекът в способностите ми, след това преминавам към настоящето и бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, работа, ако посетителят не е семеен – ще бъде ли и кога, колко брака и деца ще има, ако има имот за продаване, дали ще го продаде и кога. Казвам и ако открия направена магия, за какво е направена, къде и с каква цел, първата буква от името на човека, който я е направил, дали е мъж или жена, дали е близък, роднина, приятел, колега и т. н. Мога да гледам и да развалям магия и на снимка, стига човекът да не е починал. За мъртви хора не гледам, става ми лошо.

- Как разваляш магии и лекуваш болести?
- Когато развалям магии или лекувам дадена болест, го правя пред човека, за да го види той с очите си, а не както го правят колегите ми по телевизията - със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Също така, когато развалям магии правя и защита, която си влиза в цената на развалянето и давам гаранция, че от тук нататък 7 години, даденият човек магия не може да го хване, дори и да се опитат наново да му направят.
Лекувам много болести, но най-много помагам на случаи при зависимости - алкохолизъм, хазарт и наркотици. Важно е да се знае, че когато лекувам тези три състояния, човекът не трябва да знае, а при мен трябва да дойдат негови близки със снимката на зависимия или дреха. Давам гаранция за моята работа. Помагам много успешно и за припадъци, епилепсия, страх, стрес, страхова невроза, заекване, напикаване и проблеми със забременяване.
Не мога да помогна, за съжаление, макар че са идвали хора от Родопите при мен, за ракови заболявания, диабет и тумор.

- Всеки човек си има и разходи. Какви са таксите при теб?
- Човек, който наистина помага на хората, не крие цените си, а публично ги обявява в медиите. Не като тези по телевизиите – обади ми се след предаването…
ПРИ МЕН ЦЕНАТА НА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В КЪРДЖАЛИ Е 68 ЛЕВА, А В СМОЛЯН Е 56 ЛЕВА.
За лекуване или разваляне на магии, цената се изчислява според данните на човека и каноните на Корана и в зависимост от проблема – дали магията е по-стара или по-отскоро, но цените при мен не са космически, както е при мои колеги, които искат хиляди левов от хората. Някои от тях вече ги даваха в "Господари на ефира" как лъжат и обират хората.

- Какви хора се обръщат към теб за помощ?
- За моя радост и гордост, доверяват ми се хора от всички слоеве на обществото. Идват и са идвали бизнесмени, политици, общинари, учителки, полицаи, магазинерки и много други. Мога да докажа всяка своя дума. Много от хората, които са идвали при мен, след това са ме търсили и втори път. Ако не бяха останали доволни първият път, едва ли щяха да идват пак.

- Има ли по-интересни случаи на твои клиенти, на които си помагал?
-Моят девиз е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен!". Но вижте отзивите на хората, които са идвали при мен и след това са звънели, за да ми благодарят.
Ф.И. от с. Трън, Смолянско: Преди два месеца и половина ходих при младия ходжа в Мадан, където живее без да му разказвам нищо и причината поради която отивам при него.
Той без да се замисли, като отвори Корана, ми сподели, че имам направена магия, която аз бях намерила преди това. Муските бяха сложени в тухлите на външната тоалетна. Магията ми я бяха направили две комшийки да остана без работа безпричинно и да се затварям в себе си. Много често си мислих напоследък вече да не съм на този свят. Но след като Алейдин ми премахна магията, от 40 дни се чувствам много по-добре, продължавам да си ходя с мерак на работа. Пожелавам на ходжата неговите големи желания да бъдат моите искрени пожелания.
Е.Т. от село Старцево: За мен Алейдин е прекрасен и истински човек, защото чрез неговата помощ и сила, която за мен наистина я има в него, се радваме на момченце
на 8 месеца. Аз и съпругът ми вярваме и ходихме при младия лечител през месец април 2015 година, когато приемаше в Кърджали. Жив и здрав да е, а на тези, които им се подиграват едва ли след това ще видят хубаво. Познавам такива хора, които нямат късмет и нищо добро не виждат. Затова не е хубаво да се подиграваме с хора, които имат дарба от Всевишния.
З.Ю. от кв. „Овчари“ - Крумовград: Ходжа Алейдин за мен е велик и човек – ангел. Не му правя реклама, но за мен той е човекът, който спаси и помогна на брат ми да се отърве от пагубното влияние на алкохола. Той дори беше останал без работа заради пиенето. След като през есента на миналата година, отидохме отчаяни за помощ при Алейдин, от близо два-три месеца виждам, че брат ми е коренно различен спрямо преди. Той наистина спря алкохола.
Д.П. от кв.“Веселчане“ - Кърджали: В края на февруари тази година ходихме със свекъра ми при Алейдин ходжа, когато приемаше тук. Без да му споделям с каква цел сме отишли при него, когато взе да ни гледа, ни каза, че имаме направена магия, която беше напъхана във вентилаторчето на банята. Сторено ни беше безпричинно с мъжа ми ту да се разделяме, ту да се събираме и от дертове и ядове да изпадам по често в стрес и депресия. След като се доверихме на ходжата и той разтури мръсотията, от близо два месеца нямаме вече тези семейни проблеми, обичаме се с моя мъж, и си живеем дори по-добре от преди.
Пожелаваме на Алейдин много здраве, късмет и берекет на семейството му. Много от вас ще кажат, че го защитавам, но Всевишният ми е свидетел, че той спаси семейството ми от разтурване.
Б.Н. от село Фотиново: Той е човекът, който помогна да дъщеря ми и тя от вече година не заеква и не говори насън. Не съжалявам, че преди година и половина ходих при него в Бенковски, подходих с недоверие, но сега вече го хваля на всеки, който има нужда от помощ. 

24rodopi.comИзпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи