Трима нарушители на правилата за движение по пътищата улови с фотоси наш читател.
„Двама паркирали върху зебра, един на тротоара. По едно и също време, в централната част на града", посочи кърджалиецът.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/17 11:50

    Къде остана паяка?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/17 11:50

    Това не е нарушител, алооо РЕДАКЦИЯТА! Това е нормалното за Кърджали. Правете разлика от правилно, и неправилно. Щом не го глобяват, значи не е нарушител. Нали нови патрулни коли им дадоха? Сега всичко ще се оправи, само стойте и гледайте, как спи бездарната милиция на Кърджали и областта

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/5/17 11:53

    А колите и джипките дето паркират на инвалидните места, зад общината-КОЙ ЩЕ ГИ СНИМАААААА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/5/17 12:08

    A zashto vmesto da snimate ne podadete signal v policiqta?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/5/17 12:59

    Според мен на определени органи е наредено да не се занимават с такива неща.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/5/17 13:12

    Мюмиин това твойта кола ли бе ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/5/17 13:13

    А тия на паркинга дали имат пропуски от Салито ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/5/17 13:58

    Снимките са правени на една и съща улица - зад общината , в растояние от около 100 метра. Тръгнете из града и ако видите нещо по- различно навсякъде , по всички улици в централната част, снимайте го.И цялата улица "Републиканска" и "Сан -Стефано" и "Езарх Йосиф" и " Отец Паисий" и други малки пресечки са пълни с паркирани и от двете страни коли.Това ,което сте снимали е обичайното състояние на Кърджалийските улици.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/5/17 15:02

    Полицията в този момент си има друга работа...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/5/17 13:47

    В това време полицаите минават на бавен ход,всички да ги видят и толкоз.А нали има вече закон, който разрешава да се пишат фишове и да се слагат на стъклото.Нека полицаите да си заработят заплатите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.