Обир на букмейкърски пункт е извършен в кърджалийския квартал „Възрожденци“ в нощта срещу петък, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. Крадците са влезли в зала на втория етаж на сградата, в която се помещава пунктът за залози. Предполага се, че ударът е извършен между 01.00 и 04.00 часа. Почеркът на взломаджиите показва, че те често са посещавали залата или са ползвали информация от вътрешен човек.
Според неофициална информация са откраднали 6 000 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/17 18:33

    ouuu iznenada ediz kolko se nabuta che chak ograbi rabotnoto si mqsto birced

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/17 18:34

    kade sa sotadjii te ili SOPADJIITEE !!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/17 17:07

    Преди 8години Аз също бях ограбен чрез взлом на апартамента който беше открадната имущество над 9 хиляди лева.Въпреки това Пожелах да се публикува във вестник по Медии...Полицията отказа да публикуват.Дори до ден днешен.Оставам коментарите на вас драги съграждани.

    ОтговорИзтриване
  4. trabva da se vizpitava persnonela pirvo nikoi ot personala drug ne moje da go pravil..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.