По Новия мост над Водното огледало в Кърджали могат да се видят палми и хубави хора. Малко и нова боя да имаше, за да се заличи грозната ръждива гледка на стълбовете и металните парапети на съоръжението, нямаше да е никак зле. А преди години там светеха и лампи преди да бъдат „погълнати” от манталитета на прехода.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/17 10:12

    С една боя няма да стане. А това е един от символите на града. Преди години беше наистина красив. Общинарите да помислят как да възвърнат красотата на моста и да не се ослушват с десетилетия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/17 11:52

    Стига с тоя кв.Възрожденци .А ние който живеем във кв.Веселчани не сме ли хора и ние искаме да се оправи отсечката от автогарата до кв.Гледка това е лицето към ГЪРЦИЯ ,минават хора от цялата страна и РОМЪНЦИ нека да се помисли по този въпрос.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/17 14:58

    Въпроса е кой ще помисли, като никой Не мисли...:-)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/17 17:44

    Село Веселчани да мълчи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/17 17:51

    Щом минават "РОМЪНЦИ", наистина, е належащо да се помисли по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/17 19:24

    ,,село Веселчани” каза новодошъл селяк установил се във Възрожденци. Новодошлите селяци мога да ги информирам, че Веселчане е най-старият квартал и хората, които живеят там са кърджалийци кореняци за разлика от населението във Възрожденци (нов квартал , застроен и дори престроен, който преди новия мост беше дупката на кавала) предимно говорещо на диалект и със селки маниери. ХАЙДЕ ЛЕК ДЕН!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/5/17 19:32

    До 17:44 кварталът го правят хората, живеещи в него. Веселчани е стар квартал, но в него живеят старите кърджалийци. Възрожденци е нов квартал, в който живеят новите граждани, а те кои са, драги ми отворко? Кой луд се заселва там освен селяните? Нима някой гражданин от друг град? Следователно селяните си сформират селото във Възрожденци. Казусът е разрешен.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/5/17 19:36

    Кърджалийска сентеция ,,село Веселчане'' - Автор: Селски Пич, демонстриращ поведение на гражданин.. вицът на сезона

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/5/17 19:48

    БРАВО , КМЕТЕ! СУПЕР ИДЕЯ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/5/17 19:06

    И в новия парк могат да се посеят палми. Идеални са за условията в Кърджали. И не искат поливане.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.