Бизнесмени от Ардино са увеличили наградния фонд на първия маратон „Дяволския мост – Ардино", който ще се проведе на 13-ти май от 9 часа. Надпреварата е посветена на Международния ден на предизвикателството. Сумата от 1 700 лв. ще бъде предоставена само на призьорите, които са жители на община Ардино. Така общият награден фонда на състезанието става 3 400 лв.
Победителите при мъжете и при жените ще получат по 500 лв. Наред с тях има и парични награди за второ (250лв.) и трето място (100лв.). Отделно от това ардинчанинът и ардинчанката, които финишират първи, също ще спечелят 500 лв. Техните подгласници по 250 лв., а тези, които се класират на трето място по 100 лв.
Ако в тройката на лидерите се класира жител от територията на община Ардино, той ще получи и двете награди.
Спонсори на ардинчани са местните фирми: „АПАЗ 68" ЕООД, „Артекс" ООД, „Бомар 05" ООД, „Брези 2005" ООД, „Искра" ET, „Латинка Лес" ЕООД,  „Панорама 2000" ООД,  „Пепино-79" ООД, „Родопчанка" ООД, „Феи 2011" ООД, „Хотел Емона", „Чичек" ООД и Военно-спортен клуб „LASERWAR Balkans".
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/17 17:21

    Браво!
    И още ресторант Перла в Ардино - мерси много!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.