Кучето, което нахапа жена посред бял ден на централния булевард във „Възрожденци"-„Христо Ботев", имало малки и си пазело територията-района на светофарите. Това заявиха живеещи в съседните блокове кърджалийци. По думите им, животното е ежедневно в района и дори преследва с лай минаващите автомобили.
Както вече 24rodopi.com първи съобщи, уличното куче нахапа по крака 45-годишна жена до фитнес залата срещу бензиностанция „Симекс". Нападението станало малко след 18 часа в събота. Пострадалата жена била откарана веднага в Спешното, откъдето потвърдиха за инцидента.
Кучето е наричано Зара, посочиха собственици на търговски обекти в близост.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/17 15:11

    Общината защо бездейства? Там всекидневно минават хора .Чакат да се случи нещо по лошо ли тогава да се сезират?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/17 15:39

    нека да закарат зара на тревата пред общината, там малките и ще играят, защитена зона е

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/17 15:46

    Ало,природозащитниците ,да кажете нещо .Отидете да платите лечението на жената ,защото вие ги храните и защитавате тези кучета.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/17 15:58

    и какво? Ще продължи ли да хапе?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/17 16:05

    Е щом е така ,няма проблем ,може да хапе хората колкото си иска.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/5/17 17:15

    Само следете, колко ще има в защита на кучето. Жената най-вероятно е била "виновна". Нека общината да разбере, че в района между 53 и 55 блок е резерват за бездомни кучета, крави и коне.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/5/17 17:43

    E какъв ви е проблема сега - нали от общината дойдоха и прибраха кучето? Оставиха малките й в храста... С това приключиха работата си. Толкова са "отговорни".

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/5/17 22:47

    Какво закачате кучето, то си защитава малките, като всяка майка и тя си пази рожбите.Какво сте вдигнали толкова пушек, тя си защитава малките и те са животни и също така не забравяйте че са и ЖИВИ ОРГАНИЗМИ,а вие знаете ли ние хората колко сме лоши,не се замисляте за това нали???Обаче нали сте големи философи и папагали и чакате нещо да стане и веднага да вдигнете пушек защото сте стари хора които си търсите с какво да се занимавате,ами ходете да се занимавате с нещо друго разично от това само да се намесвате където не ви е работата!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/5/17 22:48

    Юри Лужков ,кмет на Москва реши проблема за една нощ,по същия начин и кмета на Букурещ,...но при нас нещата стават все по зле.
    По заболеваемост от кучешка тения сме на едно от челните места в страната....за съжаление и кучкарите толерасти се увеличават;това личи от коментарите в предната статия за случая..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/5/17 07:43

    Защо мен никога не ме хапало куче, а минавам покрай глудници? Отговора е защо се държа като приятел с тях у ги уважавам, не трябва да ги наранявате и те вас няма. Факта,че има деца и си защива котрета е нормално да ви ухапе,но не нарочно,всяко живот си защитава децата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.