Отборът на Боян Ботево спечели първото място в общинския футболен турнир, който беше част от честванията на десетомайските събития в село Караманци.
В надпреварата се включиха общо шест тима, разделени на две финални групи. В тях всички тимове изиграха по два мача по системата всеки срещу всеки. Така на финала един срещу друг се изправиха отборите на Боян Ботево и домакините от Караманци.
Кметът на Националния курорт Минерални бани връчи на победителите коч. Финалистите от Караманци получиха агне. Такава беше наградата и за класиралите се на трето и четвърто място – съответно отборите на Минерални бани и Сърница. В надпреврата взеха участие още и тимовете на Ангел войвода и Колец, които останаха съответно на пето и шесто място. Класирането при четирите отбора, които не играха финал бе според точките и головата разлика, които те постигнаха при изиграването на мачовете си в двете групи.
Над 50 състезатели се включиха в шахматния турнир на открито за възрастни. Играеше се по една партия и директна елиминация. Победител стана Янко Панайотов от Хасково, който взе и парична награда от 100 лева. Втори с приз от 50 лева остана Ерол Мухарем от Караманци. Трети се класира Наско Маринов от Хасково, който получи премия от 30 лева.
Награди имаше и в детския турнир по шахмат, където се включиха десетки малки състезатели.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.