„Куче нахапа човек без причина в 18.30 часа днес в кърджалийския квартал „Възрожденци“. Това се случи близо до фитнес центъра срещу бензиностанция „Симекс“, недалеч от Новия мост. Кучето обикаля в този район, а тук играят много деца. Надявам се на бърза и адекватна реакция от институциите. За всеки случай препоръчвам родителите им да запомнят кое е опасното куче“, заяви пред 24rodopi.com очевидец на инцидента.
Пациентът е жена на 45 години от Кърджали, потвърдиха за инцидента от Центъра за спешна медицинска помощ.
„Жената беше нахапана по крака. Закарахме я до Спешното. Направиха и инжекция. Вече всичко е наред“, казаха очевидците на инцидента, след който са направени и снимките.
24rodopi.com
На снимката: Кучето, което нападна 45-годишна кърджалийка до Новия мост
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/17 21:38

    Да дойдат да видим дали ще могат да я хванат тези от "Дай лапа".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/17 21:42

    Pak li bee,kmetaa where are youu??

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/17 21:44

    Пак ли ЗАРА набедихте за агресивна. Няма да могат да я хванат...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/5/17 22:13

    Ku4eto ima malki nedeyte se prayte na kişi
    Normal o da ve ohapi ako nablijite malkite

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/5/17 22:31

    Има малки в храсталака новородени

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/17 06:18

    В храстите зад кучката има токущо родени малки кученца.
    Затова налита на хората.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/5/17 07:27

    Някои кучета са териториални, т.е. пазят територията на стопанина си.В повечето случаи, те приемат че стопанин е всеки един от блока прилежащ към неговата територия, и когато друг човек навлезе в нея, той подлежи на наказание.Тези кучета не са зли, просто спазват своите закони на поведение.Не ги нарочвайте за агресивни, а поне малко проявете човещина към тях, те и без това страдат достатъчно.Ако така наречения "човек" е бил циганин, то животинката е реагирала съвсем адекватно.Аз бих и купил телешка пържолка.Над 90 процента от кучетата в града се вкарват от селата, така че кмета да обърне внимание.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/5/17 10:36

    07 27 Много си прав.Така е хората понякога са по-зли и от кучетата,но като стане въпрос за тях-дайте да ги унищожим.Точно това прави една майка-пази си децата, а не като хората хвърлят ги в коша или просто ги изоставят.Това е положението.Ние в квартала имаме 3,4 кучета, за които се грижим и те ни се отблагодаряват като гонят веднага новите пуснати отвън кучета.Така и ние се спасяваме от тях.Иначе не очаквайте от кмета някакво разрешение на проблема.Ако ние сами не направим нещо,то той няма да си мръдне пръста.Това е.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/5/17 11:05

    Аз да попитам :Какво ще правят тези малки деца на пътя? Кой родител си пуска детето на тази оживена улица, по която ежеминутно минават коли? А въпросният "ухапан" какво търси при малките на кучицата? Сам си го търси!!!А кучетата не са виновни,че ги докарват от селата в града. Бил съм свидетел на такива изоставяния точно до бензиностанция Симекс.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/5/17 11:09

    Какво значение че има малки, налита ли , налита. Тогава я прибира общината заедно с малките и си ги гледа, нали усвояват пари за това. Елементарно а жалостивите, щом толкова дьржите осиновете ама не по улиците.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/5/17 11:35

    Startegiqta na obshtinata po vaprosa s kuchetata: hvashtamegi i posle prosto gi puskame...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/5/17 11:50

    ee hep insanlar mi eziyet edecek kopeklere birazda kopekler eziyet etsinn

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/5/17 14:08

    Общината няма стратегия-хващат ги и после в гората за д а се упражняват ловците.Няма куче,няма проблем.Макар, че усвояват парите за бездомничетата

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/5/17 19:41

    Антифризче решава проблема...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/5/17 09:22

    toq antifriz she go slagam v tvoeto dupe

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/5/17 10:41

    Това нещо само в България може да се случи.. В чужбина едно бездомно куче не можеш да видиш.. Всяка вечер след 22ч. в близост до "ликиора" обикалят над 15 кучета и са агресивни в тъмнината..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.