Във Фанари отново българските туристи са мнозинство. В района на яхтеното пристанище и панорамната улица със заведенията за хранене преобладават автомобилите с българска регистрация – кърджалийски, хасковски, пловдивски, смолянски. В гръцките ресторанти се чува основно българска реч.
Цяла седмица почивка ли са ви дали, пита собственикът на най-оборотното заведение Кузма Дукакис. Не е очаквал толкова много българи да пристигнат във Фанари само за 3 три почивни дни.
Хотелите са пълни. По плажовете облечените хора са мнозинство, но не липсват и смелчаци, които се гмуркат в студеното море. На брега е 28 градуса.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/17 14:35

    Дистинация за социално слабите българи.

    ОтговорИзтриване
  2. Не сме народ,а мърша,която иска на националните празници да хукне към Гърция,за да яде калмари на корем,а тук да слуша чалга,да ни плащат като на европейци,докато в работно време,на компютъра, редим пасианси или храним кокошки във ферми.Отидем ли пък в супера,заобикаляйки издалеч книжарницата,да си купим няколко талона на късмета и да търкаме в несвяст...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/5/17 19:04

    Ами до колкото знам, ние работим "яко", колкото и "яко" ни плащат.Калмари,или някакви други рибоци, има ли значение.Бачкаме пет пъти повече от гърчолята, и за това получаваме и десет пъти по-малко от тях.А ти нещастнико, щом се срамуваш да се наречеш българин, избери си каквато искаш друга националност.Такива боклуци като теб "бол".Държавата няма да изгуби кой знае колко в твое лице.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/5/17 19:08

    Парите са си мои, изкарани с честен труд.Където искам, там ще ги давам.Националните празници за съжаление се изчерпиха от съдържание.Народа силно изпростя, благодарение на великите ни даскаля.На туй отгоре простаците от ГЕРБ искат да им правят заплатите двойни, защото много успешно се справят да създават дебили.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/5/17 22:43

    19.04 часа - Не знам дали бачкаме повече от гърците, при положение, че БВП е четири пъти по-голям от нашия. Гърците може и да са по-мързеливи от западняците или от нас, но със сигурност работят здраво. Друг въпрос е, че Гърция има заем от над 280 милиарда евро, докато нашият е 28 милиарда лева. Лошото е, че нашите заеми не отиват за откриване на работни места, а за инфраструктура, т.е. хляба има за едни и същи фирми и техните работници. Също така вчера казаха по една от телевизиите, че ядем изцяло гръцки зеленчуци. Чудя се защо при положение, че имаме предостатъчно и много по-хубава земя. Май наистина нямаме управници, които да мислят за хората и страната ни като цяло. Тъжна работа, но явна все пак живеем достатъчно добре, щом чакаме с часове да минем коя да е граница-толкова много народ тръгва като отвързан по чужбина. А там без пари никой не ходи, нали така?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/5/17 06:15

    Към 22:43 Колега, ти сам си си отговорил.Дълга на Гърция преди две години беше 320 млр.,преди да им опростят част от дължимите лихви.Сега сигурно е поне пак толкова.Ти можеш ли да си представиш тая пара да се налее или открадне, както са направили гърците, във България? Не магистрали, не оранжерии, ами от арабските емирства ще идват на екскурзии, и ще цъкат като швейцарски часовници.Колкото до БВП, да не забравяме че гърците инвестират страшно много в туризъма.Миналата година Гърция е посетена през лятото, от 12 милиона туристи.Докато във България се радваме на милион и осемстотин, по официални данни. Темата е дълга, и не ми се пише.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.