„Принудиха някои имами да се занимават с политика, а резултатът от това е, че днес фашисти са на власт в страната". Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на импровизирания митинг в центъра на Джебел. Той посочи, че на площада отново има полиция, но тя е тук, за да охранява „някои хора на площада, които се страхуват от народа". Карадайъ призова Главно мюфтийство да вземе мерки спрямо духовниците, които се занимават с политика в храмовете. „Ние 28 години отстояваме това духовниците да са вътре, в храмовете,
където да извършват своята дейност на обединители", посочи Карадайъ. Той отхвърли и обвиненията, че Движението е против Турция, като заяви, че "винаги са отстоявали силна, демократична, независима и Кемалистка Турция по пътя й към Европа".
„На този площад се развяха два вида знамена, но едните са на 28 години. Преди 28 години нашата болка ни обедини. От 28 години нашата сила е в единството и заедността и ние водим тази битка за права и свободи. И ще продължим борбата за сигурност и мир в нашата Родина", обяви Карадайъ. Той призова кмета на Джебел да си подаде оставката.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/17 15:59

    „Принудиха някои имами да се занимават с политика, а резултатът от това е, че днес фашисти са на власт в страната“

    Бившите ни съпартийци, които сега са в ДОСТ, трябва да признаят, че Карадайъ напълно е прав в случая! Сега като махнат двойното гражданство, ще видят изселниците кон боб яде ли. Заради тънките сметки на Ердоган страдаме ние мюсюлманите в България. Факт ли е? Факт.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/17 16:30

    ДОСТ ще са причината да махнат двойното гражданство като по такъв начин ще вредят на турците в България и Ребублика Турция.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/17 16:46

    а те искаха ли да имат двойно гражданство или бяха принудени да напуснат страната.ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС НА КОЙТО ТРЯБВА ОТГОВОР

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/5/17 17:22

    Световно право на човешките права. Дадено право не се отменя Но всичко е вьзможно да се очаква от алчни злодеи, не го ли видяхме 85та които сега се пишат на герои.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/5/17 17:47

    За това е абсолютно прав,хора като шабанали отвратиха електората.завършил за имам в турция,ми станал депутат.като си духовник си гледай религията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/5/17 18:06

    ПсевдоПатриотите-Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ.....Цяла Европа се бори достойно националисти,ПсевдоПатриоти,фашисти да не дойдат на власт,а проваления политик Б.Б им даде власт,министерства да управляват страната което е СРАМ и ПОЗОР за България преди председателството на ЕС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/5/17 19:53

    Вестник Родопи, знаем, че сте зависима медия, но с не публикуването на всички коментари за мен това е мечешка услуга.Нека да чуят гласа на народа, а не само на подмазвачите и кариеристите под знамената на ДПС и белким се поправят.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/5/17 20:57

    Защо не погледнете в огледалото и не се замислите аджеба защо тези хора ни дадоха наказателен вот или защо вече са в други партии
    Едно мога да ви кажа заради лични интереси много от селските ви кметове без изключения са вече така наречена ПОЗЕМЛЕНА МАФИЯ
    Всички общински земи са на техни близки и роднини и лице което има 100 овче или 10крави няма къде да ги пасе
    Вижте си първо кметовете и после ще разберете истината
    Заради тези селски кметове губите още всеки ден хора

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/5/17 22:11

    АБсюлютно е прая пищещия 20.57.Селските кметове реално разполагат с земите на хората. Тези кметове щедро са подпомагани от общински служители на които единственната грижа е личното облагодетелстване. Затова хората няма да гласуват и не гласуваха за вас .Страхувате се да смените некадьрниците .Имам надежда в областния лидер .Не всички са мошеници. Сьс спирането на коментарите редакцията не помага на ДПС.Точно обратното прави. Хората тогава ще ви вярват ако разобличаяате , за сьжаление не виждам таково нещо.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/5/17 23:45

    Лютви Местан скоро в затвора и всички, които крещят за ДОСТ ще ядат калая. Да видим тогова този гокче дали ще може да ви спаси, ама то на него въобще не му пука за Вас, ще го пратят някъде другаде, а вие?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/5/17 14:50

    dvama se karat i koy v slucha pecheli-gerb-chveta kakafiodosova, a tam kak e pri tiah-navarzani sa kato svinski cherva-shurobazhenashtinata im-fashisti, komunisti, vazroditeli, biznesmeni, uristi, lekari, ychiteli, vidni deychi na darzhavna sigurnost, poditelite im v bkp, dechata im na darzhavna hranilka-navsiakade-noi, polichia, nap, obchina, energo, privatizirani predpriatia, firmi, niama spravedlivost, zachitane na choveshki prava lipsvat= alchni i zlobni cashtestva, koito iskat i nian=mat nayazhdane.v zapadni darzhavi sa sviknali da ocheniavat horata po tova, koeto mogat,a ne po tova, koeto sa. Shpamayer:"Vse edno koy ypravliava " V parlamenta pak se sabraha samo predstaviteli na oligarhiyata-i v tozi smisal e absolutni bezrazlichno koy upravliava, kazva Ger. diplomat po povod dogovorkata na borisov s "Obidinenite patrioti". Vse mi e taya, edin dol sa vsichkite. Kucetata layat, kervanat prodalzhava, oshteten kakto vinagi e obiknoveniyat grazhdanin. Te si yzakoniha vsichko, koeto mzhaha i t.n. i t.n. ....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/5/17 16:19

    къде е материала ни ???????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.