„На база на дейността, на тези които идват от Турция да ни разделят, дойдоха фашистите на власт. Благодарение на тях днес те са във властта. Във властта са Валери Симеонов, който дърпаше безпомощните ни майки и бащи и Волен Сидеров, който палеше молитвените килимчета на молещи се по време на петъчна молитва мюсюлмани.
Колко мюсюлмански имена има в парламента ГЕРБ? Едно, това на Вежди Рашидов, който като министър закри турските театри, единият от които носеше името на майка му (закритият държавен театър „Кадрие Лятифова“ в Кърджали – б. р.
Нас споделената болка ни държи заедно 28 години и няма да се откажем от ценностите, които ни събират и които споделяме. Няма да се откажем, докато не гарантираме мира и не изхвърлим фашистите от властта“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на 13 май в село Руйно, община Дулово, където се проведе традиционният възпоменатален митинг по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. "Възродителен процес".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/17 22:38

    Колкото и да не са ми симпатични, всичко казано от Карадайъ е факт.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/17 23:35

    Че той унищожи и другия театър!Защо мълчите,този измислен директор назначен от Рашидов по заповед на ГЕРБ съсипа всичко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/5/17 00:19

    И аз бих ги закрил. Те не носят никаква печалба. Дори не се самоиздържат, а лежат на гърба на данъкоплатеца без всякакъв срам. Пълно е с набедени таланти в този "театър".
    Рашидов е постъпил правилно, дори театъра да носи името на майка му. Като е без полза за града, театъра петни даже нейното име. Подкрепям го, дори да не го харесвам.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/5/17 03:06

    Лидерите на ПсевдоПатриотите вместо да са на СЪД и ЗАТВОР за денонощното насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество и на Балканите ,за терористичните действия над мирните изселници на границата,те се настаниха в управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ което е голямо черно петно за Европейска България

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/5/17 09:25

    Вие пък закрихте задължителния майчин език в училищата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/5/17 10:47

    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Г-Н КАРАДАЙЪ ДАЛИ МОЖЕ С ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ДА ИЗДЪРЖА ЧЕТИРИЧЛЕНО СЕМЕЙСТВО НЕКА ОПИТА ЕДИН МЕСЕЦ
    Н

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus14/5/17 13:11

    Чоджум 27 години вие какво правихте за народа, за вас имате Браво .
    Направихте си милиони и сарай.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/5/17 14:20

    Веждю Радишев може да е убав камькоделец и пет пьти баш мултак след театъра не го уважавам колкото обувките си. Парите той ще си похарчи гласа на ,,славея'' ще остане благодарение не на него.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/5/17 18:01

    В Турция има ли български театри?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/5/17 22:08

    в Турция няма Българи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.