1000 лева глоба отнесе секретар в селско кметство заради фалшиви документи. Техническият сътрудник в Кьосево съставил неистински адресни карти на две лица. Те трябвало да послужат пред кмета на населеното място като доказателство за възникнали правоотношения по адресна регистрация.
Съдът в Кърджали освободи от наказателна отговорност Н.Ю., налагайки му единствено административно наказание.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/17 13:42

    Че кой политик не прави фалшификации далавери и кражби. Накажете големите мошеници

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/17 18:09

    Хванете депутатите, там е истината... Защо се занимавате с глупости?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/17 19:33

    за кокошка няма прошка и то без доказателства.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/17 19:41

    İma li edin sivesten politik da e robotik za naroda

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/17 21:42

    Малко му е на този м.шеник.Трябва в затвора да го вкарат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/17 22:19

    Вън от ДПС ! Срам за партията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/6/17 09:05

    Тосамо да е в кѝосево пак е добре .Във всички български общини където са ДПС -ГЕРБ всичко е фалшиво поради функционална е професионална неграмотност.Това е държава на безотговорност и безнаказаност под ръководството ГЕРБ-ДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.