Бюджетът на Футболен клуб „Арда“ (Кърджали) за новия сезон в Трета лига ще достигне внушителните за това ниво на футбола в България 2 милиона лева, съобщават спортни издания.
Очаква се отборът да влезе в „Б“ група и тогава средствата ще бъдат значително увеличени.
Както вече 24rodopi.com писа, кметът на Кърджали инж. Хасан Азис и крупни бизнесмени инспектираха стадион „Дружба“ и състоянието на автобуса на футболния клуб. С кмета са били изпълнителният директор на „Пътстройинженеринг“ инж. Петър Пешев, а според неофициални сведения и самият собственик на компанията за пътно строителство Стефан Пешев.
„Арда"-Кърджали започва своята подготовка с много сериозни нови имена в редиците си и амбиции за първото място в Югоизточната Трета лига през новия сезон.
Отборът ще бъде в Кърджали от 3-и до 10-и юли, където ще проведе първата част от лагера си. Новите попълнения за момента са 7.
Селекцията се прави от новия треньор Елин Топузаков.
В момента се финализира мегаремонтът на стадиона.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/17 00:12

    дано всичко това е вярно ....само АРДА

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/17 01:19

    Пълна неуместна реклама и глупости на търкалета.може и в шампионската лига да влеззе .с два отбора да участваме един от Лудогорието и втори от Родопите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/17 13:19

    Всички говорят за новите неща ,които ще се случват в ФК"Арда" ,но никой не споменава и името на настоящия Президент Рамадан Яшаров ,умишлено ли се пропуска името му или е сменен!?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/17 14:55

    Също така всички ГОВОРЯТ, но никъде няма нищо ОФИЦИАЛНО. Чакаме изявление първо от Рамо, а после от евентуалните нови благодетели, кмета и т.н

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/6/17 11:34

    Точно така...никъде няма нищо официално. Няма изявление от новия президент ако има такъв. Нищо не сме чули за оттегляне на Рамо. А за подобен бюджет мога само да кажа, че с него някои отбори играят в Първа Лига. Ако всичко това е истина тук ще заиграят много повече от посочените 7 футболисти. Ще остане само Седат на десния фланг,защото е млад и в него има много хляб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.