ГЕРБ е с протегната ръка към всеки жител на Източните Родопи, заяви Цветан Цветанов в село Бенковски
"Винаги сме с протегната ръка към всеки жител на област Кърджали. Виждам, че тук сме създали семейство. Вие, младите хора, сте бъдещето. Благодарение на вас, отборът на ГЕРБ има визия, има дългосрочна перспектива. Ще направим регионална академия за младежи в Кърджалийско, за да общувате, да работите за своя регион и да се развивате тука.“ С тези думи заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се обърна към членовете и симпатизантите на партията в читалището на село Бенковски, община Кирково, където 35 новоприети младежи получиха членските си карти лично от него.
„На парламентарните избори постигнахме невероятна мобилизация. И в национален, и в регионален мащаб. Затова, цялата парламентарна група бяхме единодушни, че Цвета Караянчева трябва да е заместник-председател на Народното събрание. Това е знак за специално отношение към вас, а и областната администрация се управлява изцяло от екип на ГЕРБ. В Кърджали идват министри, залагаме изграждането на икономическа зона, а това значи инвестиции и работни места. Това са политики в подкрепа на местната общност и икономическия подем на региона. Всички общински структури и техните председатели са достойни, активни и имат заслуги за добрите резултати на ГЕРБ. Ние сме единствената алтернатива на ДПС в областта и това е факт. Не ДОСТ, а ние сме срещу статуквото. Носим промяната, обединяваме хората, не ги разделяме.
Опозицията нехае за стабилността в държавата. Борисов направи нещо изключително в Европа, сега му предстои среща в Турция с Ердоган. Трябва да наблюдаваме внимателно Западните Балкани и да си дадем сметка, че сме единствената национално-отговорна партия и че ме гарант за спокойствието на гражданите. Кабинетът Борисов 2 остави стабилна държава, после се получи вакуум със служебното правителство. Сега отново се борим за стабилност, затова ни е нужен пълен 4-годишен мандат.  Ще впрегнем целия ресурс на държавата, за да изкараме успешно европредседателство, успешни евроизбори през 2019 г и да се подготвим за местния вот, когато е крайно време да вземем кметски мандат в Кърджалийско“, призова Цветанов.
Цвета Караянчева, заместник-председател на 44-то Народно събрание и областен лидер на ПП ГЕРБ поздрави структурите за тяхната сърцатост и боеспособност, за желанието, с което работят и инициативите, които реализират и благодари специално на младежите за тяхната креативност и сплотеност. „Понякога ме удивлявате със своя ентусиазъм, с находчивостта си и с идеите си. В мое лице винаги ще имате партньор и приятел, защото вие сте отборът, който ще върне младите хора на Кърджали в своя роден край. Благодаря ви“, подчерта Караянчева.
Специален гост на Бенковски бе и заместник-министърът на външните работи и председател на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев, който изтъкна:
„Вие сте букет от млади хора с разностранни качества, от различни общности, с голям потенциал. А ГЕРБ е партията, която дава шанс на младите хора, и в изпълнителната власт, и в партийните структури. Ключови фигури като Живко Тодоров и Калин Каменов в местната власт, като Андрей Новаков – най-младият евродепутат в целия ЕС и много други са пример за това. Младите хора са извор на идеи и в това е силата на ГЕРБ“.
След срещата с актива Цветанов разговаря с общинските председатели на партията и ръководството на женската и младежката организация.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.