Все повече румънци прииждат към граничния пункт „Маказа“ в следобедните часове в събота, чакането и в двете посоки вече е около два часа, предаде от ГКПП-то репортер на 24rodopi.com.
На гръцка територия в 14.15 часа опашката от чакащи автомобили започваше от първия тунел, като за преминаването през пункта се чакаше между 90 и 100 минути. Забавянето бе заради това, че на вход България документи се обработваха само на едно гише.
На изход България в 14.45 часа се бяха оформили две колони с дължина по 700 метра.
„Едните румънци се връщат от почивка, другите бързат да влязат в Гърция и всеки предпочита ГКПП „Маказа. Освен това, вече редовно минават и коли с молдовска и украинска регистрации“, коментираха пред 24rodopi.com пътуващи за еднодневен плаж до Гърция.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/6/17 15:18

    От управляващите не искаме да ни работят с мотики и лопати а да намерят решение на такива проблеми. За да разберат полежението ни трябва и те да чакат в колите си от 14ч. до 18ч. при 40 градуса жега и то без климатик

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.