Казват, пишат и плашат, че в Гърция е било страшно скъпо това лято. Ами, не е точно така. В Керамоти фрапето пак си е 3 евро. Срещу тези пари получаваш още: малка бутилка минерална вода, шезлонг, масичка и чадър. Денят за двама под чадъра на най-хубавия плаж на Балканите струва 6 евро.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/17 07:41

    27.06.2017г. В момента почивам в Несебър тук чадър и два шезлонга са 24 лв. , защо два шезлонга ли? ? Защото те принуждават да вземеш два. Ако желаеш само чадър отиваш на 7 линия чадъри, при все че си плащаш, душ няма, място за преобличане също има три коша за около 1000 души,а миналия ден местен "БАБАИТ" преби граждани с бели бастуни. . . Е кажете ми кой нормален човек би дошъл на почивка тук? ?? Аз вече приключих с почивките в родната ми страна, категорично няма да почивам в България вече. ..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/17 08:28

    То в Слънчев бряги другите плажове само за чадър без шезлонг и вода плащаш толкова
    Хората знаят как да привлекат туристи а не само днеска да взема а утре ако иска да идва

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/17 08:38

    Аз откато за пръв път почивах в чужбина преди десет години, повечене съм стъпил на нашето лайноморие

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/17 10:02

    Тази година реших да ида в Турция на море въпреки, че ми беше страх от там за първи път съм бил и следващата продължавам да вървя хората всичко възможно правят за почиващите,що храни що питиета що анимации и игри за мало и големи хладилници по спалните заредени всяка сутрин чак и пасти и четки за зъби...Учудих се в една ориента те затова софиянци от години
    отивали там да почиват и са много хотелите на Куш адасъ -Благодарим ви комшии!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/17 14:10

    Да да!В неделя бях във Фанари.Има работещ плаж,на който шатрата е 30 евро,сламен чадър с два шезлонга 15 евро и като си поръчаш от бара си го плащаш.Има и свободен плаж,където да си сложиш твой чадър.А две години ходя на Слънчака и там също има свободна зона за собствен чадър,а хотела олинклузив за трима за 5 дена ми излезе 550 лева,а в Турция ще ти струва 2 000 лева,така че стига сте плюли по БГ,всичко е въпрос на финансов избор

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/17 17:31

    Там където си бил на Фанари го държи българин затова са такива цените друже, Никой не плюе родната ни държава говорим си истините....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.