Патриотична организация постави 4-метров пилон на улица „Ген. Делов“, до ЧДГ „Чайка“, в Кърджали. Националният флаг се вее пред Паметника на ген. Делов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/17 10:42

    Браво, знамето е важно, но по важно е да направиш много неща в негово име, а именно да подпомогнеш да се издигне родината, да помагаш и на ближния заедно да напредвате, да смяташ всички под флага за единни, а не да разделяш народа на - българи, турци, цигани, арменци и др.
    Е това е общо взето, иначе дай да си слагаме всички по къщите знаме еее и сме големи патриоти, а комшията - пенсионер умира гладен, другия комшия не можем да го понасяме смотан турчин, и тия циганета не могат по тихо да мърдат контейнерите, а???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/17 13:06

    Вместо да се правят повече деца и да им се радваме, много бездушни и бетонни паметници и а флагове напоследък, на фона на все по оредяващата Б-я...Тва за мен си е чисто избиване на комплески! Хайде да видим до 20-30г. до къде ще я докарате, май тогава роми ще ни командерят ..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/17 13:06

    Само фес със пискюл може да напише горният коментар 11:40

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/17 13:28

    то хубаво знаме , ама цяла нощ там пият и пикаят пияници.......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/17 17:55

    13:28 Като вземете глупости да приказвате спирка няма. Пиели и пикаели пияници , забрави да споменеш , че сме и наркомани. Аз често ходя там и мога да ти заявя точно обратното , че ако не ходиха тези , които ходят там. Ще се чудите как да се отървете от селяни и цигани в квартала, ама иначе пиели и пикаели пияници. Това може да го изразиш , като коментар пред огледалото кукумицин заблуден.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/17 17:58

    Браво това е една добра идея !
    Децата лесно се правят , ама след като се направят трябва да се научат на любов към родината. А за тоя, който говори , че паметника е просто един бетон , най - големия бетон е в главата му и мозъка му е едно парче бетон

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/17 18:33

    Затова и по лесно са изкопали дупката за пилона ! Било е още мокро ! Питайте Пешо от отсрещното тракийско кафене=

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/6/17 19:24

    19/6/17 17:58 Аве залухав питай родителите на тия 3 милиона български гастарбайтери дечицата им на коя родина се кланят през последните 30г. и на коя родина ще се кланят останалите 3-те милиона в следващите 30г.

    ОтговорИзтриване
  9. Незнам кой е пешо от тракийското, обаче защо не я изкопа ти. А до 13:28 май е така. Преди час минах от там и мизерията е пълна. Найлони, фасове, кутии от цигари, кейове от бира и още боклук. А аз съм един от инициаторите на почистването и знамето. Само да вметна вместо да плюете отделете един час от времето си месечно и почистете примерно градинката пред Вас и градът ще е малко по хубав.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/17 21:13

    Отделен е и въпроса , че всяка сутрин циганите от чистота вместо да почистят и да съберат боклуците се събират на Осетия и викат.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/17 21:15

    Секс , кисело млеко и демокрация няма такава нация! Евала на хората направили това дело.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/17 22:10

    19.24
    На която се чувстват граждани,на нея се кланят.А и една част от нашите мили сънародници,каквито и права да им дадат,вечно ще са недоволни и никога няма на България да се кланят.Така че въпросът ти е безмислен.А истинските българи в чужбина не ги отписвай-аз съм от 10 г . Испания,но България ми е Родината.И в нея ще се върна.Така че-не лай.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.