Кърджалийски автомобил е бил засегнат при адската катастрофа, отнела 5 човешки живота край Бургас в събота, съобщават от полицията.
Четирима души загинаха на място при тежка катастрофа, станала около 13.55 часа на пътя Бургас – кв. „Ветрен”. В бургаската болница бяха откарани още двама пострадали при инцидента - мъж и жена. Впоследствие жената е починала в болницата от нараняванията си. Мъжът е настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак в областта на капачката на коляното и бедрото. 
Инцидентът възниква, след като лек автомобил „Фиат Пунто”, управляван от 68 годишна жена, с бургаска регистрация навлиза в насрещната пътна лента и се удря челно в лек автомобил „Рено Сценик”, със софийска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от София. При инцидента е засегнат още един лек автомобил с кърджалийска регистрация, управляван от 42-годишния Я.С. Той станал очевидец на адската катастрофа.  
Загиналите са пътниците и водачката на "Фиат"-а.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/17 06:55

    След 55 им взимайте книжките на тези дъртофелници, иначе вижте какви ги вършат....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.