Председателят на Общинския съвет в Кърджали Раиф Мустафа е осъдил Главна прокуратура, обезщетението е в размер на 60 832 лева. Това декларира самият шеф на разпоредителния орган. Изпълнителният лист е по гражданско дело, което той спечелил.
Припомняме, че Мустафа бе въвлечен в афера за подкуп за 50 000 лева, като негови съпартийци твърдят, че това е инсценирано от бивш депутат. Той бе оправдан.
Раиф Шабан Мустафа декларира пред Сметната палата, че е собственик на апартамент в Кърджали, земя и сграда в областния град и земя и сграда в село Сватбаре.
Разполага с ниви в селата Калоянци, Сватбаре и Гняздово, както и селскостопански двор в Кърджали.
11 791 лева са наличните му парични средства, а на депозит в банка има 11 591 лева.
Раиф Мустафа е собственик и на 90 % от фирмата "Арда - 2006".

Съдът: Раиф Мустафа е невинен

Росен Маринов и Раиф Мустафа са невинни, реши Върховният касационен съд. Сагата продължи 4 години, започвайки в месеца на номинации за кандидат-депутати за Избори`2009.
През 2011 година Софийският апелативен съд осъди бизнесмена Росен Маринов и бившия заместник-министър на вътрешните работи Раиф Мустафа по дело за подкуп в размер на 50 000 лева. Маринов получи условна присъда - три години с петгодишен изпитателен срок и глоба пет хиляди лева, а Раиф Мустафа - двегодишна условна присъда с четиригодишен изпитателен срок и глоба три хиляди лева.
Маринов и Раиф Мустафа бяха обвинени за уреждане на подкуп на бившия председател на агенцията по рибарство Марин Димитров, като парите били, за да се уреди сделка за купуване на катери, доставчик на които да е бизнесменът.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/17 13:38

    Bravo gospodin Raif samo taka smotana dirjava parite tryabva ot samite prokurori da vi plyatyat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/17 17:40

    Богата дьржава давай , вземай , обидени , властоимащи , бивщи но ще дойде видов ден..вижда се вече

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/17 21:34

    Браво! Само така! Кофти е, че всички ние плащаме, но това заслужава тъпата прокуратура!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/6/17 21:50

    Naznacete cisti bilgari zaprokurori

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.