69 959,41 лева вече са събрани по сметката на Орхан Сали от крумовградското село Бук, като тези средства покриват разходите за лечение на родопчанина на този етап.
Това обяви кметът на Крумовград Себихан Мехмед, която благодари в отворено писмо до медиите на всички дарители, включили се в благотворителната кампания.
„Като кмет на община Крумовград  изразявам дълбоката си благодарност за проявената съпричастност, доброта и човечност като се включихте в дарението на средства за жизненоважното лечение на един млад мъж. 
Вие всички, млади и стари, мюсюлмани и християни се обединихте в името на доброто и дадохте шанс на Орхан да продължи борбата с коварната болест. Отправям искрена благодарност и към нашите сънародници, които живеят в чужбина. Подкрепа получихме от Турция, Холандия, Белгия, Германия, Испания, Чехия, Канада, Франция
Вие доказахте, че за добрите дела няма граници.
Изразявам огромна благодарност и на бизнесмените, които без колебание дадоха силната си подкрепа.  
Мили хора, тази благотворителна кампания се проведе в навечерието на Рамазан Байрам, който е празник на милосърдието, дарителството и благото дело. Позволете ми да честитя на всички мюсюлмани свещения празник Рамазан Байрам. Пожелавам на всички здраве и благоденствие.
Скъпи дарители, нека Всевишният Ви благослови!", се посочва в писмото на Себихан Мехмед.
Орхан се бори с тежко злокачествено заболяване и се нуждае от спешна химиотерапия в чужбина. Необходимата сумата за лечението му бе около 62 000 лв., която е непосилна за семейството му.
Кампанията за набиране на средства е под патронажа на Себихан Мехмед.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/17 10:01

    А автобусите, а старите камиони, а камионите на венните, а хилядите автомобили в държавните администрации, полиции и тн. ще бъдат ли и те спрени.И как ще купи държавата нови автомобили камиони на военните и хилядите лади ниви и тн......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/17 22:17

    Господина по горе май обърка статията!!
    А относно момчето много се радвам че има добри състрадателни хора и дано се управи пожелавам му го от сърце.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.