Тротоарът на улица „8-ми март” се е превърнал в „джунгла”, а преминаването на двама души е невъзможно, алармираха читатели на 24rodopi.com. "8 март" свързва кварталите "Веселчане" и "Възрожденци" и е изходният кърджалийски път към Ардино и Смолян.
„Храсти и клони на дървета пречат на пешеходците. За да се разминат двама души, то единият трябва да върви по пътното платно. Непроходима улица без автомобил. Кога ще се вземат мерки?”, питат в писмо до редакцията кърджалийци, на които ежедневно им се налага да минават по участъка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/6/17 14:17

    Същото е и положението на отсечката от ЛИДЛ посока Гледка от страната на линията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/6/17 16:39

    Хората за джунгла пари дават, тия пък се оплакват. Иди ги разбери.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/6/17 16:49

    Браво на автора на снимките

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/6/17 17:19

    Трябва да се монтира светофарна уредба.За пешеходци......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/6/17 18:10

    ПРОБЛЕМА е да се направи МОСТ и да се свържат улиците 8-ми
    март и бул. Хр. Ботев /кв.Възрожденци/Ще се решат хиляди проблеми!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Гражданин на КЪРДЖАЛИ14/6/17 19:33

    Къде го озеленителя на КЪРДЖАЛИ! Явно е зает да пие кафе и да си клати краката на бюрото! На озеленителя зеленината му е в по-вече! Ама нали е ДПС-ар и тъпо парче .... той толкова може! Окосените треви във Възрожденци изсъхнаха и няма кой да ги прибере. Да не коментираме, че много от зелените му площи не са окосени и са бъкани с кърлежи. Между блоковете има дървета ВЪПРЕКИ ГРИЖИТЕ МУ! Няма кой да ги подреже!
    Абе, какъв човек трябва да си, че да си харчи заплатката и да пие спокойно кафе!
    Ако няма ресурс да си заработи заплатката, да вземе лозарски ножици и трионче и да почва!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/6/17 19:36

    Имам предложение към Г-н Идриз, виновника за тези безобразия. Като няма хора да я свършат тази работа, ще ти услужа с трионче и брадва, да си заработиш заплатата! Действай!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/6/17 19:55

    A ostriyat zavoy.po ptjya kim stenata edvam serazminavame or hrasti.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/6/17 08:41

    Nyakoy da vidi i vijeniya most ,po nyakoyi mesta lipsvat letvi

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/6/17 09:59

    Положението е еднакво из целия град,не само в посочените места, навсякъде храсти, неизрязани клони, легнали на една страна стълбове, хлопащи павети, строителни скелета, изсипани на улицата строителни материали, мрежи и пр. 10 пъти се налага да се пресича докато се стигне до определа точка, понеже е пълно с препядствия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.