Защо малката синя количка е застанала срещу мощните автомобилни зверове? Защо водачът е подкарал автомобила си срещу движението? Как това МПС се е озовало в нелогична ситуация? Защо на булевард „Христо Ботев“ в кърджалийския квартал „Възрожденци“ се получило това струпване на автомобили? Псувните на мнозинството по адрес на нахалника и за този, който му е дал шофьорска книжка, да не коментираме…
Водачът на синята кола не е пиян, вероятно не е и дрогиран. Просто е решил да извърши няколко нарушения, да подкара в насрещното и да се „шмугне“ в паркинга пред така нар. „блок на ОЦК“. Защо? Защото при спазване на правилата за движението по пътищата щеше да кара още около 100 метра, като направи обратен завой на кръстовището и влезе в локалното за паркинга. Сигурно си мисли, че спестява от гориво!?
Твърде много водачи на МПС извършват тази маневра всеки ден на булевард „Христо Ботев“. Аналогична е и ситуацията пред блок 62, където пък се „пестят“ цели двеста метра.
Рано или късно на едно от двете места ще стане голяма беля…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Да си селянин е карма . Кофти м'атриал има в К-ли .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/17 11:14

    Във Кърджали ври и кипи от МАЛОУМНИ същества които човек е трудно да нарече дори и хора защото хомосапиенс се различава от другите същества именно по това че може да мисли

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/17 12:37

    sistoto stava i na pitya za restorant vodenisata do vijeniya most

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/17 14:46

    КЪм 12:37: "Sistoto"???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/17 19:29

    pita? vodenisa? vijeniya? mersi!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/6/17 22:37

    еее, човека пести от бензина, сигурно едвам е събрал пари за тая "малка синя количка".

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/6/17 08:13

    Пред "Васмар" положението не е по-различно. Входа на магазина, който е на булеварда е за тези, които идват от Момчилград. Тези, които идват от кръговото на автогарата, трябва да подминат магазина, да завият към жп прелеза, и преди него да завият към "Васмар". Обаче повечето влизат в насрещното, от незнание или бабаитлък. На излизане положението е пак същото, ако трябва да пътуваш към кв. "Гледка", вместо да завият към кръговото и да обърнеш, те чакат някои да ги пусне да завият на ляво. Без да се сещат, че времето през което чакат, е повече вместо да завият към кръговото. Явно българина е един доказан човек, с малка дребна душица, демек га..ня*р!?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/6/17 21:37

    Оффф тая къде е тръгнала кат не може да кара не може да си каже името ама със самочувствие голямо ще вземе беля да направи .....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.