Бой с палка и юмруци, пролята кръв, крясъци…  Това не е сценарий за екшън филм, а сцена, разиграла се на кърджалийска улица пред погледите на десетки минувачи, голяма част от които деца.
Обикновена лятна вечер. Пред входа на общинския басейн „Арпезос” гъмжи от народ. Чува се звук от рязко набити спирачки. Два автомобила спират като водачът на единия е засякъл пътя и принудил колегата си също да закове на място машината. Излиза разярен мъж с дървена палка в ръка и започва да иска обяснение от другия шофьор за маниерите му на пътя. Става ясно, че „криещият” се в автомобила е въртял гуми, показвал различни „стойки и чалъми”, при което е блъснал лека кола с две жени и дете в нея. Бесният роднина на уплашените дами все по-страховито размахва палката. Нанася удари по колата под съпровод от крясъците на двете жени. Виновникът за бесовете решава да слезе и да огледа своя автомобил за щети. Минути по-късно е свален на земята от юмруците на „правораздавача”. Намесват се и зяпачи, а нападнатият шофьор става с окървавена уста и започва да набира полицията. Побойникът и жените си тръгват… „Въртеше гуми, шофираше опасно и си намери белята”, коментират очевидци. 
В Родопите престъпността е сведена до минимум. Улиците обаче са изключително опасни, заради възможностите и манталитета на шофьорите. Все по-опасни, а наказанията вече се извършват пак от същите водачи, за които двадесетгодишната кола е сбъдната мечта, правилата не важат, а пътят има един собственик-този, които натисне клаксона първи…
24rodopi.com
Очаквайте по темата в 24rodopi.com:
Кошмарът по пътищата

„Селяни”, „простаци” и „гъзета” - по едно МПС на 2,5 души!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/17 14:47

    Почвам да пиша новият си филм... Селянин с палка!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/17 15:32

    Да би мирно седяло, не би чудо видяло...заслужено са го удряли...и малко му е било...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/17 07:43

    Хайде стига сте мляскали една и съща тема.И като не сте сигурни какво е станало не коментирайте.Мом4ето не е виновно.тези 2те наро4но всяват паника за да му вземат някакви пари.И ония се прави на бабаит за да се покаже колко е велик.Явно си пада по една от 2те.А тези са си от к---и от класа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.