Кървав екшън с наши в Холандия пред… полицейски участък! Гурбетчия е зверски ръган с нож заради неплатен наем от 640 евро!

Кървав екшън с участието на гурбетчии от Кърджалийско се е разиграл в Холандия, научи 24rodopi.com от близки на пострадалия.
Двама млади мъже-Кемал и Мутлу, делящи обща квартира, са се скарали за два неплатени наема. Последвала саморазправа, след която 30-годишният Мутлу е приет в болница с многобройни рани от нож. Пострадалият вече е излязъл от кома. „Това е чудо. Едно на един милион оцеляват при подобни рани“, посочили лекарите пред роднините на Мутлу. Съквартирантът му Кемал П. пък е арестуван по обвинение в опит за предумишлено убийство.
Мутлу е от Черноочене и от около три години работи в Хага. Мъжът се настанил в квартирата на 27-годишния момчилградчанин Кемал П. Трябвало да му плаща наем в размер на 320 евро месечно. „Двамата бяха в много добри взаимоотношения, дори приятелски. Работиха в строителството. Мутлу е давал 20 месеца по 400 евро за наема, т.е. 80 евро повече, за да има спестени пари, ако остане без работа и не може да си плаща за квартирата”, разказаха за 24rodopi приятели на Мутлу.
Именно това се случило с младия мъж. Чернооченецът останал без работа, а няколко месеца по-късно напрежението между двамата приятели ескалирало. Мутлу разчитал на парите, които е давал в повече, но Кемал бил категоричен-доскорошният му съквартирант трябва да напусне жилището. След няколко скандала между двамата, се стигнало до намесата на холандската полиция. Двамата били помолени да отидат в местния участък, където да дадат обяснения. Изводът на полицаите е повече от ясен: Мутлу е в правото си и Кемал или трябва да му върне парите, или да го остави в квартирата, докато мъжът си намери отново работа.
„Излезли от полицейския участък. Мутлу се качил в автомобила на братовчед на Кемал. Колата още не била тръгнала, когато Кемал с тичане стигнал до нея, отварил вратата и започнал да ръга Мутлу с нож”, разказаха за 24rodopi.com близки на пострадалия. 30-годишният мъж е настанен веднага в болница с 8-9 рани от намушкване с нож по цялото тяло. Ръцете му също са били съсечени при опит да се предпази от хладното оръжие.
В болницата са му направени няколко животоспасяващи операции. Мутлу е в кома, а лекарите на са оптимисти за живота му. Близо десет дни по-късно обаче, 30-годишният мъж е излязъл от комата, а животът му към момента е вън от опасност.
Кемал е в ареста за опит за предумишлено убийство. Роднините на Мутлу пък са категорични, че ще искат обезщетение в размер на 300 000 евро. Холандската държава вече е осигурила нова квартира на 30-годишия мъж, като за него ще се грижи медицинска сестра.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/17 17:15

    Kato neznaesh nedey da pishesh ve kiko vsichko e za otglejdane na treva a Mutlu e poveche ot 12 godini v haga i nishto mu nyama

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/17 22:23

    Kemal pashalla li e tozi?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/17 23:06

    Prodopi stiga ste pisali gluposti ne znaeete nishto za sluchaya da veerno stana skandal mejdu kemal ii mutlu ama nee za pari za tova nesi habete vremeto za prazni gluposti..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/17 13:12

    Za]oto za typi kertici, za towa. Mnogo vajno, 4e e iskal da go ubie. Golqma rabota ve4e stanalo. Te navsqkade po sveta se trepqt, tuka dvama agi iskali da se ubiqt. I ve4e vestnicite gramnaha, golqma novina.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.