Лекарите в Хага: Истинско чудо е, че младежът оцеля!

Кървав екшън с участието на гурбетчии от Кърджалийско се е разиграл в Холандия, научи 24rodopi.com от близки на пострадалия. Двама млади мъже – Кемал и Мутлу, делящи обща квартира, са се скарали за един неплатен наем. Последвала саморазправа, след която 30-годишен е приет в болница с многобройни рани от нож. Мъжът е излязъл от кома, като лекарите отбелязват, че случилото се е чудо. „С подобни рани възможността да оцелее човек е 1 на 1 000 000“, твърдят лекарите.
Съквартирантът му пък е арестуван по обвинение в опит за предумишлено убийство.

Къде се е разиграло кръвопролитието и защо напрежението е ескалирало, кои са участниците в него и какво се случва в момента, четете единствено в печатното издание на „24х7 Родопи” и по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Издислав19/6/17 14:17

    От наще са

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/17 14:36

    И сега този Кемал да го изкарат луд
    И айде на свобода

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/17 14:54

    koy ot dvamata e sandokana

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/17 15:03

    tova da ne e Bg da go izkarat lud i na svoboda.Minimalna prisida ot 2 godini go 4aka i bez nikakvi sotsialni prava pove4e v Holandiq

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/17 15:05

    Stava vapros za ednoto psuvnq v qdosan moment kak mojelo da go napsuva
    Nali veche sme mejdu kurdite haide nie kat tqh da pravim kat tqh da jiveem ne normalna rabota!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/6/17 19:17

    Манталитета ни е пещерняци. Нахални сме, груби, невъзпитани, без никакви норми на поведение. Не само жизнения стандарт. По всичко разликата между нашенеца и европееца /истинския/ е от Стара планина до Луната. Това, че единици с достойнство, с ценз, морал,нравственост намират място в голямото семейство, не означава че 90% от нашите чукундури са за Европа. Далеч, много сме далеч от техните ценности, от онова което са постигали от уличното движение, до изхода на двете нули. Само това, че искаме техните прилични заплати и социални придобивки, не ни отнема дамгата на Ганьовци. Ние сме си с особен манталитет! Въпреки всичко претендираме и за Шенген, да въведем еврото като парична единица. Искаме, но дали сме готови?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/6/17 20:16

    Това мюслитата като мангалите бе ....Каква е разликата между тях? Никаква!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/6/17 10:42

    Като употребяваш думая мангали на какои ги целиш гаспадине.членам первъй от българскому конституции е записана че в маленкая Республикам Болгарии мангали турци нетъ,всите нами ета Волгарскиьх граждани от мюсюлманский или християнскаму произходам.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.