Квартал „Боровец” се разраства на ширина и… височина. Вдигат се етажи на къщи, нови се строят в горната част на махалата след като жителите на квартала се прицелиха в най-развитите икономики на Западна Европа.
„Всички са в чужбина, работят по цели семейства. Парите се връщат тук. Нашите работят всичко, от работа не ги е страх. Като има евро, съвсем различни са нещата”, коментира за 24rodopi.com възрастна жителка на квартала.
Промяната в стандарта на живот е видима не само в къщите, но дори и в отворените нови магазини. Докато в най-големия квартал на града - „Възрожденци”, все още същeствуват гаражни магазини, то търговците в махалата отварят спретнати обекти, които посрещат с табели от рода на „На вересия в някой друг живот”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/17 21:23

    А каква част от тези имоти са законни?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/17 22:03

    Bravo na jitelite v kvartala koyto raboti imasi da pravi nee da rabotyat v tuka za mizerni Aplati eyvalla

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/17 23:38

    DA TAKAE RABOTYAT HORATA NE SPAT BELBERI DONERI AVTO MIVKI KASAPI TUKSA PARITE V CUJBINA ANGLIYA PAUNDI MIRISAT NA HUBAVO (TENKYU VERIMAC) -TENKYU

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/6/17 23:48

    Nikoy nedava na gotovo na gurbet i prezdenya tie timno pesenta na Sibel can gurbet gubetciyskata mika nee lesno

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/6/17 00:01

    sickite sa zakonni pitayte kmeta mayka vi mrisna boklutsi kv borovets vsicko e zakonno horata imat pari para var be kardeslerim can sikmayim

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/17 00:24

    da jivee DPS i kmeta

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/17 06:58

    Ай сега да видят колко са законни тия постройки,дали имат скици,визи за строеж,акт16,дали си плащат данъците,тока,водата.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/17 07:19

    Кмета да се вземе в ръце, че да не последваме Гърмен.Защо се допускат незаконни строежи, а и енергото от къде на къде им отваря партиди.След години като дойде истински кмет на власт, ще трябва да им търси общински жилища, щото тия бараки ще трябва да бъдат съборени.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/17 07:50

    Паразити, които смучат и източват социалните фондове и на България и на Европа! Незаконни строежи, от които в хазната не влиза и пукната стотинка!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/6/17 08:35

    ALo gospodine kakvotie daneim plastas tomorrow I vodata na hora drin drin GOVORIS SAMO:ati dalisi imas kisticka mad glavata HORATA RABOTYAT imat pari apak ti zavisliv si mnogo TUK SE plasta 13 paunda na (1cas) ane na den (20 lv) zavista e loso

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/6/17 15:37

    borovets se opravi bravo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.