Огромни клони се сгромолясаха на „пъпа“ на Кърджали по време на гръмотевичната буря в събота следобед. Силният вятър прекърши клоните на двете дървета до входа на книжарницата и Бизнес-инкубатора, в близост до паркинга между читалище "Обединение" и НАП.
През този вход на книжарницата и инкубатора на ден минават стотици хора, повечето дори деца, купуващи учебници и книги или участващи в различни читалищни формации. Край двете огромни 20-метрови дървета на ден минават и стотици кърджалийци, за да стигнат до пазара.
За щастие пострадали няма. Клоните паднаха малко след като пазарът беше вдигнат, книжарницата и Бизнесинкубаторът вече не работеха. За читалището беше почивен ден.
Припомняме, че на 20 април м. г. силен вятър събори друго дърво на паркинга.
Управителят на Бизнесинкубатора Даниел Делчев е написал тревожно писмо до Общината преди 5-6 месеца. Настоявал да се изпрати комисия за оглед и за поокастряне на двете дървета. Изрично подчертал: Дърветата са опасни за хората!
До днес няма отговор, а междувременно и от други места в града край Арда сигнализират за опасни дървета.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/17 09:50

    Общината спи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/17 15:35

    NE SPI BA NE SPI

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/17 19:36

    Много са опасните дървета в града ни.Елате и вижте в кв.Ст.кладенец има много изсъхнали и опасни дървета.Пред бл. Славей 1,пред бл. Славей 2 пред бл.Стара планина,в парка и другаде.Хайде вземете се връце и ги отрежете та догодина да го няма вече този проблем Г-н Кмете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.