Социалистите от Крумовград се обърнаха с отворено писмо към зам.-председателя на НС заради коментар във фейсбук на Цвета Караянчева относно „летящата чиния на връх Бузлуджа".
Ето текста на писмото:
„С голямо недоумение изчетохме мнението Ви за паметника на връх Бузлуджа. По-посредствено, по-цинично, нагло отношение към хилядите социалисти, повярвайте, не сме чували! Що за креслив израз на представител на най-висшия орган на страната ни, не, не представител, а зам.-председател на Народното събрание! Няма да Ви напомняме за кадруването на Вашата партия и лично Вашето в областта, особено в образованието и горското стопанство, за разбитите човешки съдби! Но сега – сега се "оляхте"! С това си изявление Вие преминахте всички граници! Не Ви искаме нито извинението, нито оставката. Съжаляваме тези, които за пореден път ви повярваха. А ние – ние се готвим да се погрижим за забравения от държавата паметник, за нашия символ там, горе на върха. Нали не мислите, че Ви повярвахме за дарението, което като млада сте дали- можем да ви възстановим стотинките - дар, който не е даден от сърце не е дар! Имаме една добра и една лоша новина за Вас. Добрата е, че когато литнем с чинията към Космоса се надяваме, не, вярваме, че там ще срещнем единствено доброта и разбирателство! Лошата е, че Вие оставате тук, докато се научите да уважавате другомислещите, докато не загърбите езика на омразата! Бъдете здрава!", се посочва в отвореното писмо, подкрепено от областния съвет на БСП в Кърджали.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/17 11:28

    бсп и техния символ,дано литнете и по-вече не се връщайте.колко злини,колко мъки създадохте на тази земя.аз знам как събирахме "даренията"тогава.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/17 11:44

    ОТ БСП нищо хубаво не можеш да очакваш.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/6/17 12:06

    Чудя се защо БСП не се погрижиха за паметника когато бяха на власт?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/6/17 12:20

    ИЗЛИТАЙТЕ МАХАЙТЕ СЕ Демокрацията ни била отнела много, вие ни отнехте демокрация с долните ви лъжи и оплюване на честните и кадърни хора те и затова избягаха от България няма ги ,защото само на "ваши" некадърни хора е позволено да се развиват, има само пенсионери в България които сляпо ви вярват въпреки че вие им откраднахте пенсионите фондове пре 96г. Такава Наглост я няма никъде като вашата .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/17 12:25

    Освен да плямпате и овъртате от БСП друго НЕможете......а да и да крадете НАЙ-вече . Много ви е яд че не сте във власта ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕТЕ с ДПС.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/6/17 12:43

    Към 11.28
    Е кажи отворко ,как събирахте даренията тогава?Защото и аз помня!И въпреки всичко беше по-добре от сега!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/6/17 14:42

    Не знам за дарения, ама сега всички сме на подаяния от ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/6/17 14:53

    Браво на социалистите от Крумовград!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/6/17 15:17

    Браво -нечувано БРАВО !!! Какво значи браво на социалистите ? Написали някакво тъпо отворено писмо - личи , че са от Крумовград -тъпо без никаква мисъл и съдаржание. Не е ли смешно - ще се грижим за паметника -вие от Крумовград . Още по смешно ще литнем с чинията към космоса .А бе социалисти вие сте направо за АДА!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/6/17 16:31

    Не сте журналисти,а герберски подлоги!Както е казал поетът,дето не сте го чели,гърбиците израстват на душите ви!



    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/6/17 17:06

    БСП е мразена от народа и това го доказаха парламентарните избори. Събаряне на този уродлив бетонен паметник и забрана на на БСП и производните и партии..

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/6/17 18:42

    Отворкото от 12:43, беше ти по-добре тогава, щото имаше коса, нямаше очила и ти ставаше оная работа. Дори да си бил един от по-равните, пак не си живял по-добре от сегашните младежи с коса и без проблеми с ерекцията. Щото всички бяхме лагеристи в комуняшкия концлагер. Дори и да ти е харесвало, и ти си бил такъв.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/6/17 21:53

    /ziko/bravo i ot men. mnogo tocno kazano.pishete mi za krajbi.na fona na segashnite kradeni miliardi,tehnite si byaha jilti stotinki.hayde eyvalla..../

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/6/17 22:08

    То чинията и без това вози към ада ! Търкулне ли се от върха става като автобус Чавдар!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/6/17 22:59

    И в този парламент сме свидетели на политически разпри, търсене на конфликти! Никакви закони не се се пишат и обсъждат, скандал след скандал! Жестока битка кой да открадне по-вече от държавата,а за хората никой политик и не помисля. И този парламент ще бъде за кратко! Всеки ден от трибуната се говори като на предизборен митинг.Тежко ни и горко ни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.