Четири пъти шампион на България, пет пъти вицешампион, а е още на 16 години! Това е Ергюнал Сабри-златното момче на бокса в Кърджали.
Тийнейджърът спечели четвърта титла на Държавното лично-отборно първенство, което се проведе в Горна Оряховица. Оги смачка всички в категория до 46 килограма, а на финала надделя категорично с 3:0 съдийски гласа над състезателя от „Олимпия"-Разград Благовест Неделчев.  
Ергюнал вече е част от националния тим на България и ще вземе участие на Европейското първенство за юноши, което ще се проведе в курорта „Албена" през септември.
„Изключителен талант, който много бързо израсна. Тепърва го чакат още по-големи успехи. Искам да благодаря на ръководството на Езиковата гимназия в Кърджали в лицето на директора Йорданка Чавдарова за съдействието, което оказва, за да може Оги да тренира пълноценно", заяви за 24rodopi.com треньорът на Ергюнал в „Арда" Стоян Узунов.
На снимките:
-Оги тренира упорито в залата на „Арда"
-А след това вдига победоносно ръце върху раменете на треньора Стоян Узунов

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/17 21:08

    bravo na ogi no sas takav trenior nema da ima bade6te kolko po barzo izbega6 ot toz trenior tolkoz po barzo 6te stane6 o6te po silen 4anio ti neim dava6 pari ostava6 gi gladni kak da trenirat sas tebe o6te vednaj bravo na ogi

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/6/17 09:02

    До 21:08: Абе льольо, кой клуб плаща заплати на боксорите си? В Кърджали цъфнали, та вързали, та оттук да тръгне традицията ли? Човекът със скромни средства прави шампиони, па ти маймуницо кусури си тръгнал да намираш

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/6/17 16:32

    Braavoo tova e darba ot boga mental se na dyadosi ALI USTOV maystor na sports

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.