За ново сметище със строителни отпадъци ни сигнализира читател на 24rodopi.com. То се намира между блокове 55 и 56 в кърджалийския квартал „Възрожденци".
„Повече от два месеца чувалите са струпани в близост до контейнерите за смет. Изхвърлени са от блок 55. Крайно време е да се вземе отношение", се посочва в писмото до редакцията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/17 14:34

    Kakvo pravqt bagerite do 11 blok. Kakvo stana s darvetata tam. Bqha vekovni darveta. Pak nqkoi si pribral parite v obstinata....

    ОтговорИзтриване
  2. eiiiii deutschland meutschland :) takova neshto samo v Bg moje da se vidi...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/6/17 15:06

    tashak spor e tozi grad s tezi upravnitsiii

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/17 15:34

    Районния полицейски инспектор кога ще започне да си изпълнява задълженията, вместо да се занимава с наркобизнес и ядеене и пиене за сметка на покровителстваните от него фалшификатори на документи и кражби.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/17 15:39

    Същото нещо го гледам вече над месец пред блока срещу магазин Мания в центъра. Пак добре че и там са в чували. Има хора и фирми пък търсят ако има натрошени плочи, замазка и т.н. за насип или нещо такова. Поне пускайте къде какво има и какъв вид е на някой може да му трябва :-))) Иначе да не отваряме темата за боклуците, че ще стане страшно. Чудя се няма ли някакъв контролен орган от общината, РЗИ или почистващите фирми, да озапти и да прави предписания поне на самозабравили се индивиди и фирми, които рушат тротоари, изхвърлят си боклуците на тротоара, вкл. изхвърлят и шлака от въглища на самия тротоар (това специално е след колелото преди билата на нелегалния паркинг и малко след Карамана преди жп гарата).

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/6/17 08:41

    До 15:34 Сега вече разбрахме защо полицаите не залавят крадците и наркопласиорите в квартала.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.